2019-10-23 18:45

Barna: Solidaritatea PSD în protecţia penalilor este una impecabilă

 |  14:24
Barna: Solidaritatea PSD în protecţia penalilor este una impecabilă

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, după respingerea moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei, că ”solidaritatea PSD în protecţia penalilor este una impecabilă”, în România existând ”o majoritate care susţine infractorii”, Tudorel Toader fiind ”impresarul acestora”.

”Solidaritatea PSD în protecţia penalilor este una impecabilă. În momentul de faţă, România este un stat în care avem o majoritate PSD-ALDE care a decis să facă bloc în jurul lui Liviu Dragnea. Orice alte încercări sunt butaforie publică. În realitate, în momentul în care se votează, o majoritate trebuie să-şi arate voturile. În România este o majoritate care susţine infractorii, iar domnul Tudorel Toader este impresarul acestora”, a declarat Dan Barna, miercuri, după respingerea moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei.

Barna a spus că opoziţia a avut toate voturile de care dispune, USR susţinând moţiunea pe care a depus-o.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, a fost respinsă, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor. S-au înregistrat 99 de voturi ”pentru”, 171 de voturi ”împotrivă” şi 5 abţineri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-31Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dispare un parlament jalnic Vă vine să credeți sau nu, săptămâna viitoare, pe vremea asta, vom ști cine va conduce țara următorii patru ani. Am intrat în ultima săptămână de campanie electorală. O campanie pe care nu am prea văzut-o, în afara unor scandaluri care nu țin de cald alegătorilor, dar îi înfierbântă pe fanatici, vezi supărarea că Iohannis nu a invitat „penalii” la Ziua Națională sau marota cu inamicul public numărul unu, Soroș, care a cumpărat, a făcut, a dres, ca să conducă România din umbră
05 Dec 2016
PSD, înapoi la modelul Năstase Liviu Dragnea e confuz. Compromisul pe care l-a făcut acceptând penali pe lista PSD, cu el în frunte evident, îl face să atace orbește, pe orice temă, încercând să distragă atenția de la faptul că “până și unui paznic i se cere cazierul judiciar la angajare”, vorba lui Klaus Iohannis. Lista penalilor din PSD, care și-au găsit loc pe liste, este lungă, dar Dragnea, ca un adevărat șef de trib, este cel mai cel, fiind singurul condamnat definitiv, în timp ce restul, tot nume sonore, nu se pot “lăuda” decât cu trimiteri în judecată sau urmăriri penale
07 Noi 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray