2020-02-29 03:11

Barna UIMEȘTE: ”Dacă aș fi fost președinte, DRAMA de la Caracal nu s-ar fi întâmplat!”

 |  00:46
Barna UIMEȘTE: ”Dacă aș fi fost președinte, DRAMA de la Caracal nu s-ar fi întâmplat!”

Liderul USR Dan Barna a declarat că dacă el ar fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat. El susţine că România a avut un preşedinte extra jucător în persoana lui Traian Băsescu şi unul prezent doar în situaţii de criză, în persoana lui Klaus Iohannis.

"Dacă eu aş fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat, pentru că nu a fost un incident nefericit, ci efectul unei degradări continue de ani de zile a ceea ce înseamnă funcţionarea instituţiilor statului pe standarde minime, adică asigurarea siguranţei cetăţeanului, furnizarea siguranţei pentru cetăţeni", a declarat, miercruri seară, la TVR1, liderul USR şi candidatul Alianţei USR-PLUS la prezidenţiale, Dan Barna.

Întrebat ce soluţii ar fi propus pentru ceea ce s-a întâmplat la Caracal, Barna a spus: "Viteză mai mare de reacţie. Dincolo de asta, convocarea mai rapidă a CSAT, o solictare de date din primul moment, ceea ce trebuie să facă un preşedinte cum o să fiu".

Liderul USR a afirmat că preşedintele Iohannis s-a poziţionat diferit în problemele statului faţă de fostul preşedinte "extra jucător" Traian Băsescu.

"Este o decizie şi o poziţionare în oglindă cu domnul Băsescu, preşedintele Iohannis a decis să meargă la celălalt capăt al segmentului. Am avut un preşedinte extra jucător, am avut un preşedinte prezent doar în situaţii de crize", a spus acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-08Parerea ta...

SERIOS?!
08 Aug 2019

De ce? Il rapeau pe el si scapau fetele?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine