2019-12-13 07:25

Barna: Unii primari PSD îi sună pe cetăţeni şi le cer să îşi retragă semnăturile pentru iniţiativa "Fără penali"

 |  15:59
 Barna: Unii primari PSD îi sună pe cetăţeni şi le cer să îşi retragă semnăturile pentru iniţiativa "Fără penali"

Dan Barna, preşedintele USR, a declarat joi că unii dintre primarii PSD îi sună pe cetăţeni pentru a-i ameninţa şi pentru a le cere să îşi retragă semnăturile date pentru campania "Fără penali în funcţii publice".

"Campania 'Fără penali în funcţii publice' se află în faza de validare a semnăturilor la primării. Realitatea este că această campanie afectează în mod direct şi puternic foarte mulţi oameni din vechea clasă politică şi dacă iniţial a fost acel dispreţ, pentru că erau convinşi că campania nu va avea succes, în momentul în care s-a trecut de un milion de semnături şi acestea au ajuns la primării, asediul asupra campaniei continuă prin agresiune, prin violenţă şi prin diverse tertipuri. Practic, cetăţenii sunt sunaţi în acest moment de către unii dintre primarii PSD pentru a fi ameninţaţi şi chemaţi să îşi retragă semnăturile sau să-şi nege semnăturile, ameninţările pornind de la retragerea ajutorului social sau de la diverse alte pârghii pe care ştim foarte bine că în mediul rural primarii le au asupra oamenilor şi sunt elemente pe care noi le considerăm foarte grave", a spus Barna la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că proiectul "Fără penali în funcţii publice" afectează "foarte direct şi explicit interesele unui număr consistent de politicieni aflaţi astăzi la butoane, atât în administraţia publică centrală, cât şi în primăriile şi consiliile judeţene şi locale".

"Nu ne-au dat prea multă importanţă până acum, pentru că niciunul dintre ei nu a crezut că iniţiativa va strânge semnăturile. Le-am strâns şi acum încearcă cu disperare să ne blocheze. Sunt convins că vor folosi toate mijloacele ca să ne blocheze, de la şantaj, violenţă fizică, până la plângeri la Poliţie şi Parchet. Nu ne vom lăsa intimidaţi, vom continua să cerem validarea semnăturilor, vom continua să arătăm public abuzurile făcute împotriva noastră până când "Fără penali" va ajunge în Parlament", a menţionat Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-13Parerea ta...

ANONIM
14 Sep 2018

Te bagi in seama si minti bay gay parsivCine suna ,iti suna tie in capul ala de drogat
ANONIM
14 Sep 2018

Da si o sa va duceti ,o sa mai trageti pe nas si iar ,cu forte noi o sa va dati cu curu de pamant
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Dispare un parlament jalnic Vă vine să credeți sau nu, săptămâna viitoare, pe vremea asta, vom ști cine va conduce țara următorii patru ani. Am intrat în ultima săptămână de campanie electorală. O campanie pe care nu am prea văzut-o, în afara unor scandaluri care nu țin de cald alegătorilor, dar îi înfierbântă pe fanatici, vezi supărarea că Iohannis nu a invitat „penalii” la Ziua Națională sau marota cu inamicul public numărul unu, Soroș, care a cumpărat, a făcut, a dres, ca să conducă România din umbră
05 Dec 2016
PSD, înapoi la modelul Năstase Liviu Dragnea e confuz. Compromisul pe care l-a făcut acceptând penali pe lista PSD, cu el în frunte evident, îl face să atace orbește, pe orice temă, încercând să distragă atenția de la faptul că “până și unui paznic i se cere cazierul judiciar la angajare”, vorba lui Klaus Iohannis. Lista penalilor din PSD, care și-au găsit loc pe liste, este lungă, dar Dragnea, ca un adevărat șef de trib, este cel mai cel, fiind singurul condamnat definitiv, în timp ce restul, tot nume sonore, nu se pot “lăuda” decât cu trimiteri în judecată sau urmăriri penale
07 Noi 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray