2019-12-12 16:26

Băsescu: Iohannis a câștigat un nou mandat în momentul în care l-a instalat pe Orban la Palatul Victoria

 |  09:00
Băsescu: Iohannis a câștigat un nou mandat în momentul în care l-a instalat pe Orban la Palatul Victoria

Președintele Klaus Iohannis și-a câștigat un nou mandat la Cotroceni încă din momentul în care a înlocuit-o pe Viorica Dăncilă cu Ludovic Orban în fruntea Palatului Victoria, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

„Președinte am avut din momentul în care s-a instalat Guvernul Orban. S-a dovedit că Iohannis și Orban au fost capabili să ducă planul până la capăt, adică căderea Guvernului Dăncilă și instalarea unui nou Guvern. Momentul în care s-a instalat Guvernul Orban a fost momentul în care Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale. Dacă n-ar fi instalat Guvernul Orban și astăzi, după primul tur, Dăncilă îi făcea cu mâna de la Palatul Victoria, președintele Iohannis ar fi avut probleme. Nu mari, dar avea. Pe când, după instalarea Guvernului Orban, a fost clar unde este capacitatea de a anticipa și de a lua decizii corecte din punct de vedere politic”, a spus fostul președinte.

Iohannis va câștiga peste două săptămâni cu 70% din voturile valabil exprimate, care vor fi mai puține decât la alegerile din 2014, a declarat Băsescu, adăugând că turul doi va fi de „râsu`-plânsu`”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Cine eşti dumneata, Klaus Iohannis? Unii sociologi au început să vorbească despre posibilitatea ca primarul Sibiului şi candidatul PNL, Klaus Iohannis, să nu ajungă în turul doi al alegerilor prezidenţiale. Mai mult, el anunţă pe Facebook că ar cam sta departe de confruntările televizate şi lămuritoare. “Domnul Ponta mă atacă pe mine, doamna Udrea îl atacă pe domnul Ponta, mă atacă pe mine, doamna Macovei atacă pe toată lumea. Nu voi intra în acest joc!”. Până inventează un joc pe gustul lui s-ar putea să se termine alegerile
24 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray