2019-10-19 23:16

Băsescu a făcut lista miniștrilor remaniabili: ”DISCOTECARUL, PANARAMA și MUMIA”

 |  23:04
Băsescu a făcut lista miniștrilor remaniabili: ”DISCOTECARUL, PANARAMA și MUMIA”

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că ar trebui schimbați toți miniștrii care nu au utilizat bani europeni. Senatorul PMP i-a criticat dur pe miniștrii Eugen Teodorovici, Dănuț Andrușcă, Lucian Șova, Rovana Plumb, Radu Oprea, Teodor Meleșcanu, dar și pe vicepremierul Paul Stănescu. Cât despre întregistrările în care Adrian Țuțuianu poate fi auzit criticându-și colegii, Băsescu a susținut că ”în PSD e ca la securitate, se toarnă între ei”.

”Sunt mulți care au eticheta de ”idiot” pe frunte în acest Guvern, nu poți s-o pui numai pe Andrușcă. Eu aș lua un criteriu elementar în analiza miniștrilor: absorbția de fonduri europene. România are 43 de miliarde de euro!!

Paul Stănescu, sau Ministrul Artimetică, n-a cheltuit bani... Am văzut reacția Discotecarului la declarația doamnei Crețu. E atât de evident că habar n-are care sunt procedurile pentru utilizarea banilor europeni. Nici nu știu de ce stă acolo. Teodorovici e un mare aburitor!

Dacă-s bani controlați, care nu pot fi furați, nu-s buni pentru PSD.

Daea, la Agricultură, n-a utilizat mai deloc pilonul 2 din Politica Agricolă Comună. Andrușcă, altă panaramă!

Rovana Plumb, Ministrul Fondurilor Europene.... Sunt numai propagandiști! De Ministrul Transporturilor nici n-aș vrea să mai vorbesc după ce a lansat teoria că autostrăzile gonesc investitorii pentru că cresc salariile. E ridicol modul de gândire al acestui domn! Radu Oprea... nici nu știu cine e omul ăsta”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

Despre Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, acesta a afirmat că este ”o mumie pietrificată în tradițiile vechii dimplomații românești”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-11Parerea ta...

ANONYMOUS
12 Oct 2018

Mai bine taci din gura ca ai devastat tara asta frumoasa impreuna cu hotii pe care i-ai tinut sub aripa ta papagalule al securitatii !!!!!
ANONIM
12 Oct 2018

Vorbeste FOSILA MORBIDA...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray