2020-07-15 22:12

Băsescu a găsit candidatul PERFECT pentru prezidențiale: ”BLONDĂ, independentă, avocat”

 |  00:00
Băsescu a găsit candidatul PERFECT pentru prezidențiale: ”BLONDĂ, independentă, avocat”

Fostul președinte Traian Băsescu a analizat situația candidaților la prezidențiale și partidelor care vor să intre în cursa pentru Cotroceni și vine și cu o propunere inedită.

Băsescu a precizat, în context, că actualul candidat al Partidului Puterii Umaniste (PPU), Ramona Ioana Bruynseels, ar putea să reprezinte o soluție reală pentru PSD în cursa pentru prezidențiale. 

"În orice caz, este clar că USR-ul va da pe cel care intră în turul II cu Iohannis, dacă nu se trezește PSD-ul și să caute în mod real un candidat carismatic care să atragă și sunt vreo două săptămâni de tot când bat câmpii: Căutați o femeie care a reușit în afaceri, 45 de ani, în jur de... și pe cât posibil blondă, dacă e brunetă o vopsiți (aluzie la Ramona Ioana Bruynseels, n.r.). (...)

Uitați-vă la succesul pe care l-a avut în viața politică acest tip de femeie: independentă financiar, avocată - în Slovacia acum, în Croația acum doi ani - și este posibil și la noi să aibă succes acest tip de politician. Inspiră încredere și în același timp e și plăcută", a declarat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-24Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ- BONTON
24 Iun 2019

Am crezut ca ti au venit mintile la cap dar vad ca bati campii neispravitule Tara asta a fost timp de 10 ani ( cat ai ocupat tu functia abuziv) sub imperiul hotiei ,minciunii si bataii de jocNu ai fost capabil decat de rafueli cu adversarii de betii si curvareala pana te ai trezit ca ai adus o la faliment total Ai inchis pana si statii CFR, scarba neobrazata si vicleana ce esti Ti ai pus fiica europarlamentar iar cand lua cuvantul spunea atatea prostii ca i se taia microfonul .Amanta a ajuns sa ne dea lectii de comportare iar tu taiai salariile si pensiile dar indesai in corsetul ei banet cu nemiluita furati de la noiTotusi ar trebui sa ti cumperi un papamobil ca de scapat nustiu daca vei scapa ,scarbosenie nesimtita Tot vei da socoteala candva!
TEO
24 Iun 2019

Base are o obsesie pentru blonde, de profesie avocat si varsta in jur de 45 ani. Nu spune insa ce trebuie sa scrie pe diploma de avocat a "catindatei"- Univ. Spiru Haret poate, sau D. Cantemir ori M. Viteazu. Ministerul Invatamantului tace si accepta tacit toate mizeriile de facultati, care tiparesc diplome la comanda. Bineinteles ca la comanda politicienilor. Prosti, da cu diploma!
CUCUVEAUA ROZ-BETON 4
24 Iun 2019

Ce ochi rosii ai sarlatanule Cred ca te droghezi !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz