2019-06-19 06:00

Băsescu a găsit VINOVATUL pentru scandalul din Justiție: PRESA care manipulează

 |  23:16
Băsescu a găsit VINOVATUL pentru scandalul din Justiție: PRESA care manipulează

Fostul președinte Traian Băsescu a avut o reacție extrem de virulentă în contextul modificărilor care au loc în aceste zile la legile justiției. Într-o intervenție telefonică pentru B1tv, senatorul PMP a declarat că în acest moment, în România se dă o luptă între magistrați și politicieni, fiecare dintre cele două tabere vrând să domine.

”În momentul de față, în toate televiziunile, sunt tot soiul de demagogi care se fac că nu înțeleg ce se întâmplă. În fapt, după plecarea mea, s-a declanșat o bătălie fundamentală pentru putere. Magistrații vor să domine și să controleze politicul. Politicul și-a dat seama că a fost pus sub papuc în mandatul meu și vrea să echilibreze lucrurile, cu mijloace mai mult sau mai puțin corecte.

Este o confruntare fără menajamente, cu dezinformare din ambele părți. Se face o manipulare incredibilă în România, în bătălia dintre două tabere. Politicul și magistrații vor să dețină puterea în România. (...) Magistraţii vor să fie şefii politicului şi politicienii ar vrea să fie șefii magistraților. Şi unii, şi alţii sunt de dispreţuit. Slujitorii din presă, lacheii să se oprească”, a declarat Traian Băsescu pentru B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-19Parerea ta...

SVABU IOAN SABIN
20 Dec 2017

Tu esti cel care ai creat nebuneala aceasta Ai subjugat justitia si cu aj ei ai inchis adversarii politici si nu numai politici
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Trei, Doamne...Victor, Traian şi Klaus Aşa cum ne-am obişnuit, de Ziua Muncii aproape toată lumea, în frunte cu clasa muncitoare, a lenevit. Una dintre excepţiile notabile, care a întărit regula, a fost primul socialist al ţării, premierul Victor Viorel Ponta, care a transpirat pentru viitorul naţiei prin ţările Golfului, de unde nu mai prididea cu interviurile. I-a căutat pe investitorii arabi cu lumânarea prin deşert. O să-l judece prietenii lui chinezi cărora le ia oportunităţile de investiţii de la gură
04 Mai 2015

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray