2020-01-29 12:44

Băsescu a luat DECIZIA privind candidatura la alegeri: ”Am făcut mereu ce TREBUIE”

 |  22:14
Băsescu a luat DECIZIA privind candidatura la alegeri: ”Am făcut mereu ce TREBUIE”

Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat la Realitatea TV că a luat deja decizia privind candidatura sa la alegerile parlamentare, dar așteaptă anumite chestiuni interne din partid.

„Eu decizia am luat-o dar e o chestiune interna si voi decide dupa niste pasi care se intampla sau nu se intampla in partid, sa fie clar. Fiti sigura ca voi face ce trebuie. În politica am facut mereu ce trebuie, nu ce mi-a placut”, a spus Băsescu, întrebat dacă va fi cap de listă PMP la europarlamentare.

La remarca moderatorului că se poate specula în aceste condiții că va deschide lista PMP, Băsescu a replicat: „Puteti specula ce vreti, eu voi face ce trebuie”.

Băsescu a indicat că indiferent de situație, va sprijini PMP cu tot ce poate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-19Parerea ta...

SUGE LA MARELE LICURICI
19 Mar 2019

oare si asta are legatura cu poporul roman?sau cu mafia personala a chiorului
LA BAIE, POATE...
19 Mar 2019

FĂRĂ SUPOZITOARE CU GLICERINĂ :)))) EȘTI SCÂRBA CEA MAI VERSATILĂ DIN CÂTE EXISTĂ ÎN POLITICĂ! RAR MI-A FOST DAT SĂ VĂD/AUD UN SPECIMEN ATÂT DE JEGOS CE SE DĂ PATRIOT DAR BAGĂ NUMAI FITILE ȘI CUȚITE! TU ȘI PITICANIA DE BOC! L-AM VĂZUT ÎNTR-O ZI...BĂGASE CAPUL ÎN BĂRBIE DE FRICĂ! A REALIZAT CĂ L-AȘ LUA ÎN PUMNI DACĂ RIDICĂ FAȚA LA MINE.... TE-AI MILOGIT CA O SCURSURĂ UMANĂ CE EȘTI LICURICILOR, CU TOATE CĂ I-AI TRĂDAT, CA SĂ MAI LE FACI JOCUL UN MANDAT ȘI SĂ TE DAI MARE, JAPIȚĂ! SYCTIRRRRRRRRRRR!!!!!
ANONIM
20 Mar 2019

Traian Băsescu, mentalitate de "băsescu"; să fie ales ? O, ce "băsescu" "atrăgător" , ?
ANONIM
20 Mar 2019

Manifestările publice ca purtător de cuvânt al PMP ale lui Traian Băsescu probabil că sunt cu aprobarea conducerii patidului, ?
ANONIM
20 Mar 2019

Ca "sex simbol" al PMP considerați că Traian Băsescu este o alegere bine făcută de conducerea partidului, pentru funcția de purtător de cuvânt al PMP ?
ANONIM
20 Mar 2019

Remarcați că și ALDE "defilează" prin activitatea politică publică cu Tăriceanu, fost aliat politic cu Băsescu, ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine