2020-07-09 14:54

Băsescu a RĂBUFNIT împotriva lui Orban: ”Ăsta e VIOL politic!”

 |  21:52
Băsescu a RĂBUFNIT împotriva lui Orban: ”Ăsta e VIOL politic!”

Fostul președinte, Traian Băsescu a răbufnit, miercuri seara, împotriva eventualei asumări guvernamentale pentru bugetul din 2020, posibilitate anunțată de premierul Ludovic Orban.

”Asta nu e o smecherie, e ceva asemanator cu un viol, totusi bugetul trebuie discutat in parlament. Chiar daca trece in pas alergator, este un viol politic”, a declarat Băsescu la RomaniaTV.

Fostul președinte a comentat și cum arată bugetul și rectificarea bugetară din acest an:

”Discutam de rectificarea bugetara, la ce sa mai fie nemultumiti unul sau altul cand suntem in data de 11, mai sunt pana la sfarsitul anului 19 zile.

Pentru bugetul din 2020, trebuie puse de acord prevederi bugetare cu proiectele care sunt, nu va imaginati ca in buget la infrastructura rutiera si feroviara sunt banii României, sunt fonduri UE , daca au bani pt cat s-au prevazut in buget atat vor cheltui, chiar mai putin. Daca n-ai proiect n-ai pe ce sa cheltuiesti banii, n-ai pt ce sa pui mai multi bani acolo” a mai adăugat Traian Băsescu.

Intervenția poate fi urmărită de la minutul 20.20.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-11

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

SABOTAJ
18 Dec 2019

Colaborator tradator . Afacerist mafiot , cu bordurile lui Videanu Ai si tu bani ascunsi afara , pentru gheisele tele . Ii dadeai limbi si afaceri mafiote cu Metresa tiganca Udrea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz