2019-11-15 00:20

Băsescu a RĂBUFNIT: ”Pragul la ABUZUL în serviciu va permite multor TICĂLOȘI să scape”

 |  22:26
Băsescu a RĂBUFNIT: ”Pragul la ABUZUL în serviciu va permite multor TICĂLOȘI să scape”

Traian Basescu, a declarat că nu sustine introducerea unui prag pentru infractiunea de abuz in serviciu, deoarece o astfel de masura ar "permite multor ticalosi sa scape", relateaza News.ro. In schimb, a precizat ca doreste definirea acestei infractiuni, "transparent", in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia.

"Va pot spune de pe acum ca nu sunt de acord cu prag la abuzul in serviciu. Pragul va permite foarte multor ticalosi sa scape. Pe de alta parte, sustin fara rezerve definirea abuzului in serviciu si a modificarilor de la Codul Penal in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia", a declarat Traian Basescu, vineri, la Sinaia, la finalul sedintei Consiliului National Executiv al Partidului Miscarea Populara.   Intrebat daca este de parere ca actuala putere politica va lua in calcul modificarea prin Ordonanta de Urgenta a prevederilor privind aceasta infractiune, Basescu a spus ca isi doreste ca toate modificarile la Codul Penal sa se faca transparent.   "Vreau sa cred ca nu (se va schimba legea privind abuzul in serviciu prin Ordonanta de Urgenta - n.r.). Vreau sa cred ca aducerea in limite constitutionale a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala se va face legal, transparent, pentru ca in primul  rand sunt circa 60 de articole care au fost constatate a fi neconstitutionale de catre Curtea Constitutionala. Aceste articole trebuie corectate" a mai spus Traian Basescu. 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-04Parerea ta...

ERATA
03 Feb 2018

Ai rabufnit ,creatura veninoasa O faci pe sfantul pe maica Tereza Tu ai facut totul'' 'la vedere''am vazut .Transparent.Cat ai fost primar ai fost transparent la ati da case si a fura din banul public Cel putin stai dracului ascuns cartita parsiva
NISPOREANU SERGIU
03 Feb 2018

Grigore Vieru atragea atentia prin anii 90 Vedeti ca acum suntem independenti Am fost condusi de rusi si cozi de topor moldoveni Urmeaza sa ne organizam dar ma tem ca se vor cocota la varf tot cozile de topor tot nulitatile tot impostorii Si asa s a intamplat si in Moldova dar mai abitir parca in Romania
ANONIM
03 Feb 2018

Stii ce esti bai pork kior Esti o creatura scapata de ozn urile care misuna peste ro Ai cazut de acolo si faci rau tarii acesteia Te uiti in oglinda bai creatura extraterestra ?
JUSTICE
04 Feb 2018

Are dreptate. In dezbateri nu ataci la persoana, ci la argument.
SI CE ARGUMENT AI ?
04 Feb 2018

Baigui si arati spre altii cu degetul Parca ziceai ca abuzul se refera doar la discriminare Stii ce esti ?Esti un borfas cu un partidut de scara de bloc care are niste creaturi mute pe langa seful lor prea dezlantuit Nu ti este rusine ? Ce credibilitate mai ai tu sa dai sfaturi cand stim cu totii cine esti babalac pervers!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray