2020-07-04 13:00

Băsescu, acuze DURE la adresa lui Iohannis: TRĂDARE

 |  21:56
Băsescu, acuze DURE la adresa lui Iohannis: TRĂDARE

Traian Băsescu a izbucnit în furie, în timpul unei intervenții telefonice la România TV, după numirea oficială a lui Mihai Tudose în funcția de premier. Fostul președinte al României îl atacă pe Klaus Iohannis pe care îl consideră responsabil pentru o mascaradă politică. Mai mult, Băsescu îl acuză pe acesta de trădare la nivel înalt.

„Iohannis a făcut cel mai urât lucru pe care l-a făcut vreodată vreun președintele al României din 89 până în prezent, în condițiile în care el practic a simulan consultările. Nu vreau să fac speculații, se puteau face multe lucruri care se rezolva aceste probleme. Nu înteleg de ce el s-a odihnit la Sibiu și apoi a venit cu urgența luni. Dacă e adevărat, ce a scris DC News este revoltători.

Vă rog să puneți declarația lui Iohannis despre plagiatul lui Tudose și potretul robot pe care l-a prezentat astăzi. Eu nu mi-am permis să FALSIFIC procesul de consultare. Și pentru asta sunt curios ce se va întâmpla. Nici unul președinte nu am mai făcut această mascaradă extremă la care am fost supuși. Sunt furios și ma supăr că am fost tratat cu lipsă de respect. Eu mi-am făcut datoria. Mă simt trădat de președintele meu. Mai bine ma suna să îmi spună să nu mă prezint că vor participa la o mascaradă politică incredibilă”,  spus Băsescu la Romania TV


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Iun 2017

oare i-o fi spus cineva lui Qiombete ca el e un simplu senator si ca nu mai e seful mafiei de la Cotroceni?Se crede buricul pamantului bietul de el si cand colo....vAX albina Caragiale-Tradare-tradare neicusorule,dar sa stim si noi,nu faceti tradare de capul vostru
SVF
27 Iun 2017

Mai du-te naibii...
LEVST.
27 Iun 2017

25 iunie 2017 16:00| E.S(ziarul AZI) Siesta pitonului În vâltoarea moţiunii a trecut neobservat un eveniment care cam ofileşte strălucita, nemaipomenita şi istorica vizită la Casa Albă a dlui Iohannis:(...)_____---------______inteleg si accept licentele literare, aici "tropicalizarea" comparatiei, si -in continuare - nu pentru motivatie de bioetica intervin(adica sa nu se simta pitonul jignit) ci, cred ca mai bine sa ne tinem de paralela noastra de 45 grade, care nu trece prea departe de celebra statiune BAZNA..
LEVST.
27 Iun 2017

PS-in acest caz nici nu s-ar mai merita comparatia(cu creatia respectivei statiuni), suprapunerea este naturala...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz