2019-12-06 04:49

Băsescu: ”Am sfătuit-o pe Udrea să nu candideze”

 |  21:14
Băsescu: ”Am sfătuit-o pe Udrea să nu candideze”

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca sfatul sau "ca bun prieten" pentru Elena Udrea a fost sa nu candideze, insa este "majora" si "independenta" si nu l-a ascultat.

"Am prevenit-o ca isi asuma riscuri suplimentare, daca va candida. Ultima mea recomandare, si chiar discutata serios, nu candida! E decizia dansei, este majora si nu poti sa ii schimbi decizia", a declarat Basescu, joi seara, la B1 TV.Intrebat daca s-a suparat pe ea pentru ca nu l-a ascultat, Basescu a raspuns negativ si a precizat ca Udrea "este o femeie foarte independenta"."O inteleg foarte bine, este o femeie singura, are greutati greu de dus de unul singur", a spus Basescu. El a continuat explicand ca Udrea are "greutati" cu Parchetul si a gasit "orientarea catre biserica si politica". "Sunt singurele refugii unde isi cauta linistea si sa fie utila", a precizat liderul PMP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-06Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
06 Oct 2016

ARE GREUTATILE LUI LIPOVEANU - RUS DE SLATINA DE GIT . BANI EI SPALATI IN IMOBILIARE LA CORBEANCA , CIOLPANI SI SNAGOV . FITA ERA SA MOARA CU MAFIOTUL ITALIAN INBIRLIGAT IN CUBA SI CIA PE URMELE LOR . IAR CEALANTA ERA CU MASCULUL HREBENCIUC , LA UMERI CRACI LA BRUXELLES . TREBUIA SA FACA COPII , CA STRICASE MIJU LA COL , DE ATITEA AVORTURI .
DE CE?
07 Oct 2016

Elena Udrea este mai valoroasa decat toata adunatura de proasta calitate ce se numeste PMP. O sustin si o votez!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray