2020-06-01 16:37

Băsescu: Am văzut la lucru tandemul care va reprezenta PSD la prezidenţiale

 |  10:00
Băsescu: Am văzut la lucru tandemul care va reprezenta PSD la prezidenţiale

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale este Eugen Teodorovici pentru Cotroceni şi Viorica Dăncilă pentru Victoria. "Vrea, nu vrea partidul, asta e! Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune?", adaugă Băsescu.

"Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ. Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au «bălăcit» cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai «pansat» nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase", afirmă Traian Băsescu, duminică dimineaţa, într-o postare pe Facebook.

El notează că unii au fost "răutăcioşi" la adresa celor doi, iar alţii au criticat apariţia.

"În realitate, am avut ocazia să vedem «la lucru pentru recuperare de imagine» tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria. Vrea, nu vrea partidul, asta e! Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune?", adaugă Băsescu.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, au jucat, sâmbătă, o partidă de ping-pong, într-o tabără de copii de la Sulina, judeţul Tulcea. Ulterior, cei doi au mers, împreună cu MIhai Fifor, la o plimbare pe plajă şi au intrat cu picioarele în apa mării.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-07Parerea ta...

CURIOSUL
08 Iul 2019

POATE NE EXPLICI CUM A FOST FURATA FLOTA.........CARE NAVIGHEAZA ACUM SUB PAVILIOANE STRAINE MAI ALES CHINEZ....
CUCUVEAUA ROZ-BETON
09 Iul 2019

Ce sa explice o jivina scarboasa !?!? Javra asta ar trebui sa primeasca un glonte intre ochi fara nici0 explicatie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine