2020-08-04 15:25

Băsescu, ANALIZĂ la final de an: ”Iohannis, o victorie fără GLORIE!”

 |  23:57
Băsescu, ANALIZĂ la final de an: ”Iohannis, o victorie fără GLORIE!”

Cel mai şocant eveniment politic al anului 2019 a fost căderea guvernului PSD, este de părere Traian Băsescu. Fostul președinte caracterizează, însă, victoria lui Klaus Iohannis în alegeri ca fiind una fără glorie.

Invitat la Digi24, Fostul preşedinte al României spune că la începutul anului guvernul PSD era văzut ca „inespugnabil”. Celelalte două evenimente politice mari ale anului, Băsescu le vede ca fiind înfrângerea PSD la alegerile europarlamentare şi realegerea preşedintelui Klaus Iohannis. 

„Căderea guvernului PSD a fost cel mai şocant eveniment politic dacă ne referim numai la cum priveam la 1 ianuarie 2019 guvernul PSD pe care îl vedeam inespugnabil, închis într-o cetate păzită de parlamentarii PSD şi nu puteau fi atinşi. Iată că a căzut!”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

„Al doilea eveniment, în mod cert, este înfrângerea PSD în alegerile europarlamentare, al treilea este realegerea preşedintelui Iohannis, bun, o realegere despre care eu am spus că am putea să-l declarăm rege, având în vedere procentul cu care a fost ales. Pe de altă parte, este o victorie fără glorie când eşti Steaua din 1986 şi ai un meci cu Foresta Fălticeni şi dacă îi dai 7-0 nu te acoperi de glorie”, a completat fostul preşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-30Parerea ta...

MATA HARI DIN PLESCOI
31 Dec 2019

cine te mai baga in seama pe tine? nici macar paparudele
ZATI!
31 Dec 2019

Cele 2 mandate ale tale au fost fara glorie Ai fost ales ,si tu si johanus de statul mafiot Iata sunt 20 de ani de cand statul mafiot (cum bine l ai definit chiar tu )face si desface in RomaniaDin cauza voastra suntem fara strazi ,fara scoli si spitale ,fara Shengen ,fara vize in sua,pentru ca ati pus frana la greu actiunilor PSDTu parca ai mai strans cainii maidanezi si ai mutat chioscuri ,dar johanus nu a facut nici atatSunteti 2 lepre demente si tu chjior prost si homalaul sas SIKTIR !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz