2019-10-22 09:09

Băsescu ANALIZEAZĂ Legile Justiției: ”Galop de sănătate cu o struțo cămilă politică”

 |  23:42
Băsescu ANALIZEAZĂ Legile Justiției: ”Galop de sănătate cu o struțo cămilă politică”

Fostul președinte, Traian Băsescu le transmite românilor că schimbarea legilor justiţiei de acum nu afectează independenţa magistraţilor. Liderul PMP critică, în schimb, lipsa de transparență a actualei puteri și comisia lui Florin Iordache.

”Frans Timmermans a militat să nu intrăm în Schengen. Scrisoarea e un avertisment.

Nu avem parte de un tratament special. Noi ni-l facem special în relaţia cu cei din Comisia Europeană. Cei care ies în stradă sunt manipulaţi de cei de la televizor.

Nimeni nu a spus am citit legile şi nu sunt în regulă. Sunt de acord însă cu lipsa de transparenţă. Galop de sănătate cu o struţo cămilă politică. A fost o greşeală acea comisie specială şi numirea lui Florin Iordache. Niciuna din cele trei legi nu vizează activitatea penală. Am citit cele trei legi cu creionul în mână. Răspund unor nevoi. A crescut independenţa justiţiei prin aceste schimbări de legi. Şefii de secţie sunt numiţi acum de CSM nu de preşedinte", a spus Băsescu în direct la România TV, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-27Parerea ta...

ANONIM
27 Ian 2018

Pricepeți totuși de ce Traian Băsescu nu are aceeași opinie cu Monica Macovei despre "modificările" făcute la legile justiției ? Dintre Traian Băsescu și Monica Macovei despre care ați zice că se pricepe mai bine la legile ce se aplică în sistemul de justiție ?
DIDI HARET
27 Ian 2018

Observati la individ ce exprimari are ? Este la fel ca fiica sa "mare europarlamentar" Are niste fraze de ti sta mintea in loc '' ma tata ma'' !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray