2020-07-03 20:31

Băsescu analizează REMANIEREA guvernului: ”PSD a pierdut prin Birchall un om foarte credibil în SUA”

 |  09:08
Băsescu analizează REMANIEREA guvernului: ”PSD a pierdut prin Birchall un om foarte credibil în SUA”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a numit remanierea Anei Birchall din funcţia de ministru al Justiţiei drept o pierdere pentru PSD din punct de vedere al credibilităţii, dar a arătat că propunerea de înlocuire, Dana Gîrbovan, este o persoană care a avut mereu poziţii echilibrate.

"Nu cred că este o soluţie greşită aducerea unui judecător cu o oarecare reputaţie profesională. Poziţiile publice au fost mereu echilibrate, nu au fost extreme. A găsit mereu resurse să fie echilibrată pe legile justiţiei. Nu cred că e un lucru rău. Ce-au pierdut însă PSD-iştii este legat de credibilitatea doamnei Birchall în SUA. Dacă peste câteva luni ar fi explicat la Departamentul de Stat că s-au făcut progrese, vă asigur că ar fi fost crezută. Au pierdut un om foarte credibil în Statele Unite”, a declarat Băsescu, la Digi24.

Cât priveşte înlocuirea Anei Birchall, europarlamentarul PMP a arătat că era o persoană cu care se negocia greu şi voia să implementeze intregral observaţiile venite de la GRECO sau Comisia de la Veneţia.

"Birchall pare o femeie cu care nu prea e de negociat. A zis că va implementa integral observaţiile GRECO şi ale Comisiei de la Veneţia. Rămâne de văzut cât de absolut trebuie să fii în punerea în aplicare a unor rapoarte. Vă pot arăta zeci, sute de soluții care au fost date pentru România care au fost un eșec în perioada de tranziție. Guvernele nu trebuie să fie niște păpuși executante de genul noi muncim nu gândim”, a precizat fostul preşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-24Parerea ta...

TOBYAS LIANA
24 Aug 2019

Mentalitate de sluga,de javra supusa care linge labele stapanului dar care cand e vorba de tara sa isi bate joc cu nesimtire Stupida fiinta ,stupida si abjecta Daca ai fost asa de loial SUA ce ai obtinut ma rog Te apara de dusmanii din capul tau bolnav pe care i ai zadarat si ai latrat la ei mereu Scarba chioara si nesimtita !
DOLHAN LIVIU
24 Aug 2019

Aduceti va aminte ca in 2017 ,individul acesta chior si dement nu a permis unui avion rusesc in care erau copii si femei sa treaca pe deasupra tarii noastre pe motiv ca acolo era si Rogozin vicepremierul RusieiAvionul nu mai avea combustibil suficient dar la dihania asta nu a contat A contat sa si satisfaca el pornirile i de psihopat in detrimentul relatiilor de buna vecinatate cu un stat mare si puternic ,in schimb a dat ,,mita ,,cateva zeci de miliarde de euro companiei Bektel ca sa nu faca nimic pentru acesti baniToate acestea pentru ai linge pe Americani si drept multumita ca l a salvat de la demitere Stupida fiinta !
ROSU KATY
24 Aug 2019

Cand Romanii au avut nevoe de americani in '44 ei ne au intors spatele Rusii au fost invadati de noi prin '40 nu au venit ei peste noi ,asa ca mai incet cu pianu pe scari Am avut tot felul de lichele pupatoare de fund ori de nazisti ori de yanchei Noi singuri nu putem sa ne conducem
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz