2019-10-18 09:29

Băsescu anunță DEZASTRU pentru PSD în alegeri: ”PNL și PMP vor avea un procent mai mare”

 |  23:14
Băsescu anunță DEZASTRU pentru PSD în alegeri: ”PNL și PMP vor avea un procent mai mare”

Fostul preşedinte Traian Băsescu anunţă un dezastru în alegerile europarlamentare pentru PSD. Acesta susţine că PNL şi PMP vor avea un procent mai mare decât partidul lui Liviu Dragnea care astfel va pierde şi majoritatea pe care o deţine în prezent în Parlament alături de ALDE.

"Alegerile europarlamentare vor schimba raporturile de putere. Nu va mai fi un PSD cu 46%, va fi cu maxim 29, 30, 32%. PNL + PMP va insemna mai mult decat are PSD. Majoritatea actuala PSD-ALDE va pierde majoritatea, nu vor mai face 51% in Parlament. Pe fondul asta trebuie construita alianta impotriva PSD”, a declarat Traian Băsescu la TVR 1.

Fostul preşedinte a numit votul din 26 mai drept cel mai important din istoria europarlamentarelor şi a susţinut că PMP va lua 6% chiar dacă el nu se va afla pe listă.

"Sunt cele mai importante alegerile europarlamentare care au fost în România. Va fi semnalul că se termina această coaliţie. PMP zic ca are peste 6% acum, fără mine. Sper să vină şi USR în alianţă”, a adăugat Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-18Parerea ta...

NEGULE PE OBRAZUL TARII!
19 Mar 2019

Si daca veniti voi la guvernare ce faceti?Cacareala pe care ati mai facut o ,asa i ? Sictir chior nebun ,Basoalda curva
LIANA
19 Mar 2019

NEG pe curul lui udrea asta esti domn paranoia Curvete lingator in fofoloanca Eu in locul sotiei tale ti as da mancare intr o troaca ,pentru ca ai oralul spurcat Gura ta este ca un veceu infect SICTIR Ai lns in fofoloanca unei tiganci penale si infecta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray