2019-07-19 15:17

Băsescu anunță din nou că se RETRAGE: ”A venit timpul să predau ȘTAFETA”

 |  19:37
Băsescu anunță din nou că se RETRAGE: ”A venit timpul să predau ȘTAFETA”

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat că va rămâne un partener al Partidului Mişcarea Populară şi senator al partidului, dar, la 67 de ani, vârstă pe care o împlineşte în acest an, a venit timpul să predea ştafeta unei noi echipe de conducere a formaţiunii.

„Mâine (sâmbătă - n.r.) vom avea un congres, un congres în care vom alege o nouă conducere a partidului. Eu voi rămâne partenerul Partidului Mişcarea Populară şi senator al Partidului Mişcarea Populară. Cu certitudine, conducerea ce va fi aleasă mâine la congres va avea oricând deschisă uşa biroului meu să ne sfătuim, să-mi dau cu părerea, dar, la 67 de ani, a venit timpul, îi împlinesc în noiembrie, să predau ştafeta şi să rămân pe lângă cei care vor conduce partidul. În orice caz, să ştiţi că în România a trecut vremea partidelor de lider, nu pentru că nu ar mai fi posibil să crească un partid cu un lider, dar s-au terminat, nu mai sunt. Şi atunci, mâine, la congres, trebuie să alegem o echipă, o echipă de oameni care au arătat până acum că vor să facă politică, o echipă de oameni capabili să facă politică şi care să se dedice politicii în perioada următoare şi să-şi asume responsabilitatea alegerilor care vor fi în 2019 şi 2020”, a spus Traian Băsescu, vineri, la conferinţa de alegere a preşedintelui PMP Diaspora.

În opinia sa, mesajul principal care va fi dat cu ocazia congresului de către PMP, dincolo de priorităţile de investiţii în domenii ca Sănătatea, Infrastructura şi Educaţia, va fi asumarea politică a responsabilităţii pentru reunificarea ţării.

„PMP este singurul partid care are în programul lui politic acest obiectiv. Este un obiectiv greu, foarte greu, dar care poate fi atins. Cel mai rău este să spunem: pentru că este greu, ne lăsăm păgubaşi. Este un drum de parcurs”, a arătat Băsescu.

Candidatul la şefia organizaţiei PMP Diaspora este deputatul Doru Petrişor Coliu, pentru alegerea sa fiind prezenţi la conferinţă delegaţi ai organizaţiilor PMP de diaspora din Marea Britanie, Cipru, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Danemarca, Grecia, Belgia şi Canada. Din echipa de conducere a PMP Diaspora vor mai face parte un prim-vicepreşedinte - Ion Popescu (PMP Italia) şi un secretar general - Valentin Bogdan Iosif (PMP Canada), dar şi 11 vicepreşedinţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-16Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
15 Iun 2018

Scorpie batrina ramolita , borfasi ordinar . Curvele tele informatoare securiste si mafia imobiliara - afaceri
LEVST.
15 Iun 2018

f. bine, problema este ca o sa treaca direct pe nasalie, in loc sa faca un lung concediu la Ocnele Mari, iar asta trebuie sa fie adevarat, statistica spune ca alcoolicii, chiar bine hraniti si far prea mult stress- tot nu traiesc mai mult de 75-76, ani...Acesta este marele pacat/, ca justitia romana este iar improscata si scufundata in... ///
ANONIM
16 Iun 2018

Sta boul pi jinunchi in astral de o saptamana asteptand ca cea in fata cui este ingenunchiat sa binevoiasca sa ii acorde atentie, insa aceea nu catadicseste pt ca i-o facu lata de tot, Nemernicu` Ultra Obraznic ! Si fie-sa cand ii ceru sprijinul, i-l declina pe motiv ca "si-a indeplinit ce avu de facut" si il contracareaza in ce isi lua angajamentul pi jinunchi...Asa ca isi adio la plural de pe isi pi colo ! Imbecilul, limbricul se vru factor de decizie la nivel ultra Inalt Planetar, viermele de lemn, Cariul asta vru sa hotarasca el cine sa ocupe functia nr 1 in lume pe un anumit domeniu, insa pi sestachi, asa fara sa fie prins, fara sa aiba de tras ponoaseli, cari le trase o inocenta ca i le plasa pi programi di supuneri cum stie el cel mai ghini se abuzeze de la inceputul carierei sale, de cand fara aliante nu putu intra la faculta si fu dascal de tara picatu la faculta
ANONIM
16 Iun 2018

După ce "reuși" să "îi aranjeze", cu justiția, pe mulți dintre colaboratori și chiar și apropiați, Traian Băsescu anunță că, ”a venit timpul să predea ștafeta” ?
ANONIM
16 Iun 2018

Cui preda stafeta uneltirilor? Are un succesor aranjat deja sau El va trage sfori prin omul de nadejde; asta abureste iar. Nu respira cat abureste iar in cazul lui au o duhoare atat de grea aburii incat mnealui ultra mincinosul trage baseli, cred ca asta si e semnificatia ascunsa a numelui, iar el a indeplinit-o mereu cu sarg ca tema principala de viata! Bre, basina, cin` te controleaza acu`? Fie-ta? Chiar daca mai ai si alti copii?
UN ROMAN NECAJIT
16 Iun 2018

"IN CINCI MINUTE IMI DAU DEMISIA" ai mai spus asta. STIM LECTIA ...NU MAI CREDEM CE SPUI DUMNEATA....CAT RAU AI FACUT PENTRU TARA ASTA...FARA ALTE COMENTARII..
ANONIM
16 Iun 2018

Intradevar jivina , a venit timpul ,gata ,iti ajunge cata cacareala ai facut timp de peste 20 de ani ar cam fi timpul precum Ceausescu sa raspunzi !20 de ani de hotie de dezbinare de ura Acum lasi un partidut de buzunar cu lichele deale tale care nici nu stiu ce i cu ei Du te invartindu te dracului Sa nu mai apari vreodata Te ai tinut de tarisoara asta ca diareea de om sanatos pana ai distruso Mars cu tot cu lichelele tale de buzoieni parsivi
ANONIM
16 Iun 2018

de CE TE REFERI LA BUZOIENI?
PLAY JIRES
16 Iun 2018

MA REFER LA japita aceia de la B1 tv cu moaca de anormal care a invitat pe cineva in studio si apoi il contrazicea ca,, Basescu a fost un erou national,un barbat de stat ''Poate pentru tine dar pentru majoritate a fost un hot ,hot un turnator un destrabalat un devalizator al fondurilor primariei Bucuresti un ins care a transformat sediul de la cotroceni in bordel pentru, el un personaj nebun si psihopat Tu cred ca esti la fel mai Buzaianu sau cum dracu te cheama de la B1tv
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray