2020-07-02 13:52

Băsescu anunță moțiune de CENZURĂ: ”Premierul Dăncilă e o MARIONETĂ”

 |  21:22
Băsescu anunță moțiune de CENZURĂ: ”Premierul Dăncilă e o MARIONETĂ”

Președintele PMP, Traian Băsescu anunță că partidul pe care îl conduce va susține o moțiune de cenzură împotriva premierului Dăncilă pe care o numește ”marioneta” lui Liviu Dragnea. Băsescu îl acuză și pe președintele Iohannis că stă în poziția de non-combat.

”PMP merge pe orice motiune impotriva lui Dancila din motivele pe care le am zis la instalare- e o marioneta a lui Dragnea, n avem oficial un premier ci o marioneta. Oricine depune motiune are sprijinul nostru.

Spuneam ca presedintele Iohannis ori s a asezat singur intr un non combat ori nu intelege ce inseamna s-o numeasca pe Dancila. inseamna sa puna la butoniera lui daddy si guvernul.

Presedintele n are ce sa faca, a vrut sa marcheze ca se desolidarizeaza de guvern. Guvernul cade daca o motiune de cenzura trece. Daca liberalii au zis hai sa sarim ca niste caraghiosi ca acum e mom motiunii pt ca avem probl cu amnbasada de la istarel, trb sa se asigure daca au voturi, noi vom vota oricum.

Iohannis plătește prețul noncombatului. Cand a fost numirea lui Dancila, trebuia sa conditioneze numirea de desemnarea directorului la sie. El n are director acolo, trebuia sa faca ce am facut eu cu Ponta chiar daca toata lumea a injurat - sa conditioneze desemnarea lui Dancila de un act de coabitare” a declarat Traian Băsescu la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-30Parerea ta...

ANONIM
01 Mai 2018

STIM ACUM CINE ESTI TE-AU DAT OLANDEZII IN GAT. EA E MARIONETA LUI DRAGNEA DAR TU CHIORULE A CUI MARIONETA AI FOST CAND AI VANDUT FLOTA PE NIMIC SI ALTE SI AI FACUT SI CELELALTE MII DE PORCARII? MARS JAVRA RAIOASA
ANONIM
01 Mai 2018

Scarbosenia asta pisorcoasa si betiva nu se lasa,, Dai si lupta si lupta si dai,,Este indragostit pana peste cap de Dragnea A fost si inca mai este indragostit de DANIEL MORAR Mai fiinta absurda du te naibii ca esti din caleafara de gretos bosorog dement
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz