2019-12-14 14:41

Băsescu anunță RUPTURĂ în coaliție: ”Tăriceanu e un TRĂDĂTOR de profesie”

 |  20:13
Băsescu anunță RUPTURĂ în coaliție: ”Tăriceanu e un TRĂDĂTOR de profesie”

Fostul președinte, Traian Băsescu anunță o ruptură cât de curând a coaliției de guvernare și consideră că startul îl va da Călin Popescu Tăriceanu, ”un trădător de profesie”. Băsescu îndeamnă partidele de opoziție să depună acum moțiune de cenzură.

Fostul președintele Traian Băsescu îndeamnă opoziția să depună cât mai repede o moțiune de cenzură pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă, arătând că actualele probleme ale coaliției cresc substanțial șansele ca aceasta să treacă.

Mai mult, Băsescu arată că finalul coaliției PSD-ALDE va veni de la Tăriceanu, acesta fiind un "trădător de profesie" care a trădat toate partidele cu care a colaborat și mereu este dispus la negociere pentru o nouă trădare.

"E timpul unei moțiuni de cenzură, are șanse de reușită, cum nu ar fi avut în altă perioadă. Sunt tensiuni în PSD, sunt certuri cu Țuțuianu, cu firea, e o fisură în PSD. PSD are probleme majore, e în conflict cu UDMR. În coaliție sunt tensiuni majore, cu ALDE. Economia a intrat în derivă. Avem inflație mare, depreciere accelerată a monedei naționale, avem creștere de preț cu 16% la gaze, care se va reflecta în factura de încălzire. Avem zero absorbție pe fonduri europene, avem pesta pornică și un guvern care e contestat de la Bruxelles. E o nevoie acută de o departajare de această alianță PSD - ALDE. De multe ori, PNL votează alături de PSD și ALDE.

E posibil ca moțiunea să treacă, sunt mulți politicieni de la PSD care înțeleg riscul ca România să intre în președinția Consiliului cu Viorica Dăncilă.

Coaliția va rezista cât vrea Tăriceanu, că e trădător de profesie. Tăriceanu e în stare să negocieze orice. PSD nu poate să se bazeze pe Tăriceanu. Nu există partid pe care Tăriceanu pe care să nu îl fi trădat. Și-a trădat toți partenerii” a declarat Băsescu la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-26Parerea ta...

ANONIM
26 Oct 2018

CLASA POLITICA ROMANEASCA EXISTENTA DE DUPA 1989 ESTE ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA.
MASCARICEANU
26 Oct 2018

Imposturul mascariceanu a inventat sintagma '' stat paralel'' dar el a fost semnatarul primei intzelegeri pentru INFIINTAREA PROTOCOALELOR CU SRI IN 2005 CAND ERA PREMIER. ACEST GOLAN A SUSTINUT SI SUSTINE MAFIA PSD PENTRU DISTRUGEREA SISTEMULUI JUDICIAR. LA PUSCARIE CU TINE MANECHIN EXPIRAT.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
26 Oct 2018

explicatia e mult mai simpla....UE si USA s-au saturat de mafioti indiferent cum se numesc ei...pentru ca ce era de furat s-a furat de mult.....vorba lui Radu Vasile-terminati cu furatul ca nu mai e nimic de furat si eu ca premier nu am de unde sa mai platesc ciordelile voastre....tot asa a zis si Blaga despre Udrea...hienele nu pleaca de bunavoie din depozitul de marfa... se pare ca trebuie sa aduci hingherii...ha ha ha facem haine de blana pentru vremea rece
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray