2020-02-18 11:19

Băsescu arată cu degetul GUVERNAREA: ”Statul de drept este în PERICOL major”

 |  19:15
Băsescu arată cu degetul GUVERNAREA: ”Statul de drept este în PERICOL major”

Fostul președinte Traian Băsescu consideră că Tudorel Toader, Dragnea şi Tăriceanu pun sub control justiția în folosul lor personal şi al partidelor lor, prin ordonanţe de urgenţă, iar statul de drept este în pericol major.

Fostul preşedinte Traian Băsescu îi acuză pe Tudorel Toader, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu că, în loc să corecteze neconstituţionalităţile din cele două coduri penale, se ocupă de punerea sub control a justiţiei în folosul lor personal prin OUG, concluzia sa fiind că sloganul din 2012 al USL, format din PSD şi PNL, „Nu avem toată puterea până nu avem justiţia” a devenit realitate. “Socialişti şi liberali uniţi în gânduri şi simţiri au acum toată puterea. Statul de drept este în pericol major!”, afirmă el.

“Orice om normal cu respect pentru statul de drept ar spune că prioritatea pentru ministrul Justiţiei şi majoritatea PSD-ALDE în justiţie este corectarea celor peste 100 articole constatate de către CCR a fi neconstituţionale din Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. În realitate, Tudorel Toader, Dragnea şi Tăriceanu, în loc să facă o prioritate din corectatea neconstituţionalităţilor din cele două coduri în folosul consolidării statului de drept şi al justiţiabililor, se ocupă de punerea sub control a justiţiei în folosul lor personal şi a partidelor lor, prin ordonanţe de urgenţă”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

El aminteşte sloganul din 2012 al USL, format din PSD şi PNL, conduse la acea vreme de Victor Ponta şi Crin Antonescu, „Nu avem toată puterea până nu avem justiţia”.

“După ultimele ordonanţe de urgenţă ale lui Tudorel Toader se pare că PSD şi ALDE şi-au atins obiectivul, dar avându-i în frunte pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu. Socialişti şi liberali uniţi în gânduri şi simţiri au acum toată puterea. Statul de drept este în pericol major!”,  a scris fostul preşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-22Parerea ta...

ANONIM
22 Feb 2019

Exact asta a facut el pe sestache, ca un mafiot sadea. Insa e firesc sa fie numiti politic de partidul ce poate castiga alegerile, ceea ce nu e cazul partidului de buzunar creat de matroz artificial, atunci il deranjeaza. Daca ca si in state europeene pot fi numiti de partidul ce a castigat votul majoritatii, la noi oficial dc n-ar putea? Numai pe sestache sa fie posibil la noi, ca sa ii oblige fata de ei ca persoane pe interese particulare si pt a crea tot felul de imagini benefice celor mai nocivi? Sa ne spuna cum a rezolvat cele peste 3% si cu cine, cat a platit cui ca sa ajunga personal pe din afara politichiei.Bufonul parlamentului.A, poate sa ne spuna si cu cine a efectuat investigatia energetica de citire a viitorului ca sa stie si sa plateasca pt cele 5% suplimentare. Va pot spune ca aproape de locul unde harta se agata in cui. Acolo locuieste fiinta dotata exploatata in orb, noaptea ca hotii pt folosul bulibasului cameleonic
ANONIM
23 Feb 2019

Ca de obicei credeam ca esti istet ,dar esti doar un nesimtit paranoic si viclean care ai ajuns acolo la Cotroceni pus de indivizi de teapa ta Apropo ,Aleodor ce mai face ,ce leacuri iti mai da Locul ti l poate vindeca sau ramai cu un fel de p..zda Dealtfel chiar esti o p ,,zda cu ochi ,hahalera chioara si scarboasa
ANONIM
23 Feb 2019

Vad ca nu mai ai rusine bai,, monument de nesimtire''Pisat scarbos !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Feb 2019

terminati dracului cu chioretele asta parsiv...de la el au venit toti securistii precum Dragnea si Cocos-Udrea care ne fac nonstop probleme
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine