2019-12-06 02:20

Băsescu aruncă BOMBA în cazul MICROFONULUI găsit de Carmen Dan: ”Au dat de un MANDAT”

 |  23:27
Băsescu aruncă BOMBA în cazul MICROFONULUI găsit de Carmen Dan: ”Au dat de un MANDAT”

Fostul președinte Traian Băsescu nu crede în evenimentul petrecut în casa ministrului de Interne, Carmen Dan săptămâna trecută. Băsescu consideră că ministrului i s-a spus unde se află microfonul iar tăcerea instituțiilor indică faptul că e vorba de un mandat de interceptare.

”Doamna Carmen Dan s-a dus direct la priza, a tras ata, apartamentul a fost zugravit, nu a intrat in mizerie, a fost pus la punct. Cum Dumnzezeu a cazut priza, ma mir ca nu a cazut lustra. Intuitia imi spune ca e o joaca, eu cred ca cineva i-a spus: du-te si trage priza, i s-a spus.

Deocamdata nu avem un raspuns: era mandat sau nu? Tacerea de dupa incident imi spune ca au dat de vreun mandat. A fost cineva care a vrut sa o ajute, cum au facut cu Dragnea, eu cred ca s-a dus țintit la priza. A trecut o saptamana, trebuia sa afle in 48 de ore. Nu mi-a produs niciun fel de emotie, ci doar sila” a declarat Traian Băsescu la TVR1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05Parerea ta...

UNTARU CEZAR
05 Dec 2017

Bolmojesti ineptii pe care numai tu le intelegi Daca era mandat ce mare surpriza ar fi fost Tu ai ascultat telefoanele subalternilor tai si ce mare mirare La cat de japita esti nu ar fi fost dea mirarii sa fi stat ascuns dupa dulap la subalternii tai acasa Ce nu se stie c e fac si ce au facut aliatii tai de la SRI /?si daca a anuntat o cineva ce mare SCOFALA Pe tine de cate ori te au informat cartitele tale Vorbesti sa nu taci PAPAGAL BOLNAV !
BASARAB PANDEL
05 Dec 2017

Prizele ies uneori cand tragi stecherul fara sa tii cumana stanga priza
MARIN
05 Dec 2017

Si tu ne produci sila.De ce nu ne lasi? Ar fi cazul sa te retragi si sa iti cresti nepotii.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray