2020-02-18 17:19

Băsescu, ATAC de ultimă oră la adresa lui Dragnea: ”E reacția de SLUGĂ a unui om cu credibilitatea externă țăndări”

 |  20:10
Băsescu, ATAC de ultimă oră la adresa lui Dragnea: ”E reacția de SLUGĂ a unui om cu credibilitatea externă țăndări”

Liviu Dragnea sacrifică interesele României în încercarea disperată de a-și reface credibilitatea externă făcută țăndări, a declarat fostul președinte Traian Băsescu, pentru B1 TV. Reacția vine după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat, la Washington, că România își va muta ambasada din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim.

”SUA nu sunt o țară care să sară cu picioarele pe tine dacă nu spui cum vor ei. Există, de exemplu, precedentul Kosovo. Am avut discuții cu Obama, Biden, cu șeful Departamentului de Stat, cu șeful Pentagonului și le-am explicat că nu putem să recunoaștem Kosovo. Și am pus punct. SUA nu-ți impun elemente de politică externă.

Poziția doamnei Dăncilă e absolut stupidă. Asemenea decizii nu se anunță într-o deplasare neoficială, că sunt de o gravitate extremă. Poziția anunțată de ea în SUA, la un eveniment privat - nu unul de stat, e o poziție care schimbă cu 180% politica externă a României de 50 de ani în Orientul Mijlociu, una în care am putut ajuta și Israelul și statele arabe, Palestina în speță. Acum ne-am urcat într-o tabără”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

”Eu iubesc această țară, iubesc acest popor, dar aici discutăm de România. România a făcut ca maimuța”, a mai precizat fostul șef de stat, în condițiile în care România nu are nici pe departe puterea economică și militară ale Statelor Unite și nici influența acestora în lume: ”americanii nu vor pierde nimic, dar eu intuiesc măsuri de estorsiune din partea statelor arabe. Prima a fost anularea vizitei Regelui Iordaniei. S-ar putea să spună că nu mai vor grâu de la noi și vor lua din Ucraina”.

Senatorul PMP a atras atenția că, în urma declarației lui Dăncilă, se poate spune că România a pierdut voturile statelor arabe în încercarea sa de a obține un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU.

”Interesele personale ale lui Dragnea au făcut-o pe Dăncilă să recite un mesaj pe care i l-a dat Dragnea înainte. Eu nu cred că e vorba de interese în relația directă (a lui Dragnea) cu Netayahu, e pur și simplu reacția de slugă a unui om cu credibilitatea externă țăndări și care, sacrificând interesele Românie, vrea să să-și redobândească o brumă de uși deschise. Asta e o ticăloșie”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-25Parerea ta...

ANONIM
25 Mar 2019

Individul Traian Basescu ,,iubeste aceasta tara ''atat de mult incat in 2013 a negociat ca fondurile europene pana in 2020 sa fie diminuate pentru ai multumi pe maimarii de la ue in eventualitatea de a fi ajutat de acestia cand va da de belea Iata cine vorbeste El care a sarit la gatul rusilor in Consiliul European iar ca o consecinta Romania a platit gazele de la Rusi la pret dublu Sa ti fie rusine Mai bine taci ca te stie tara cine esti !
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Mar 2019

acest NETANIAHU e un fel de DRAGNEA al evreilor,adica un mafiot EXTREM DE CORUPT.Probabil ca exista si alti politicieni responsabili in ISRAEL care nu sunt implicati in MEGA-AFACERI de CORUPTIE si sa speram ca dupa urmatoarele alegeri o sa fie altcineva prim ministru .Cat despre sluga Dancila nici nu merita sa dau cu pietre in ea,e o retardata penibila si incapabila care va disparea la tomberonul de gunoi dupa alegeri
ANONIM
28 Mar 2019

Cine nu e cu voi ,este dusmanul vostru ,vad ca cam asa se pune problema
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine