2020-07-07 19:02

Băsescu, ATAC DUR împotriva lui Dragnea: ”ȚEPAR ordinar de Teleorman”

 |  22:44
Băsescu, ATAC DUR împotriva lui Dragnea: ”ȚEPAR ordinar de Teleorman”

Fostul președinte Traian Băsescu lansează un atac dur împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea. Supărat că șeful Camerei Deputaților a plecat în vacanță, deși convocase sesiune extraordinară a Parlamentului, Băsescu îl numește pe DRagnea ”țepar de Teleorman”.

”Țeparul de Teleorman Țeparul de Telorman, Liviu Dragnea, a convocat sesiune extraordinară a Parlamentului pentru mâine, la ora 15. Sesiunea extraordinară va prilejui guvernului Tudose ocazia unor ordonanţe de urgenţă care vor face pulbere tot programul de guvernare cu care Dragnea a înşelat un popor întreg în campanie. Un program pe care incompentatul Vâlcov i l-a servit, iar „păcăliciul” de Teleorman l-a înghiţit fără să înţeleagă aberaţiile din acest program.Dar drama mare nu este că Dragnea, în incompetenţa lui, a crezut într-un program fantezist. Marea problemă este că 3 milioane de români, votanţi ai PSD, în propria lor naivitate, iar pentru unii sărăcie, l-au crezut. Şi, pentru ca laşitatea acestui ţepar ordinar, care este Liviu Dragnea, să fie pe deplin ilustrată, ţeparul de Teleorman a convocat sesiune extraordinară şi a intrat în concediu, delegând atribuţiunile vicepreşedintelui (lacheului) Iordache.În continuare, noapte bună şi somn uşor, votanţi ai PSD-ului!”, scrie Traian Băsescu, pe pagina personală de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-07

In legatura cu acest articol...

Lia Olguța Vasilescu îi dă REPLICA lui Ponta: ”Are AMNEZIE de vară”

PONTA, despre scandalul PENSIILOR militare: „DRAGNEA a vrut să dea afară niște chestori, iar IOHANNIS niște generali SRI!”

Ponta se REVOLTĂ din nou împotriva lui Dragnea: ”Conducerea PSD a fost CONFISCATĂ”
Parerea ta...

BRAUNOVICI
08 Aug 2017

Tepar asa i ? Hahalera nebuna ! iar ai intrat in criza japita betiva eSTI INTR O CONTINUA STARE DE DEMENTA SI DELIRIUM TREMENS MAFIOT PSIHOPAT tu nu ai distrus doar o tara ti ai distrus si propria ti familie Una este si ea penala iar cealalta a fost lasata balta cu tot cu nebuneala ei hai mars impostorule Mai ai rusine?Daca ai avea te ai ascunde dracului si ai tacea Esti rusinea acestei natii Esti inglobarea a tot ce este perfid rau si viclean Hai sictir Meriti sa fii scuipat pe rand de toata tara retardatule!
CIORDILES DIN PLESCOI
08 Aug 2017

SA MOARA MARIA TEREZA DIN PLESCOI DE DORUL TAU PRIN GRECIA...E FRUMOS MAI NEICUSORULE...DE CE NU MERGI SA-I TRAGI O LIMBA IN FOFOLOANCA...SA NU UITI GUSTUL DE MACIUCI DE DUBAI...MONACO...ETCETERA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz