2019-11-21 08:43

BĂSESCU, atac dur la adresa OLANDEI, în afacerea corvetelor: „Compania Damen este suspectată şi anchetată pentru corupţie!”

 |  17:43
BĂSESCU, atac dur la adresa OLANDEI, în afacerea corvetelor: „Compania Damen este suspectată şi anchetată pentru corupţie!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu prezintă, sâmbătă, pe Facebook, o succesiune de evenimente care au implicat oficiali olandezi, începând cu vizita premierului Mark Rutte la Bucureşti, continuând cu remarcile lui Frans Timmermans la adresa corupţiei din România, urmate de raportul Comisiei de la Veneţia care l-a avut ca raportor pe Martin Kuijerpe şi încheindu-se cu faptul că în 26 octombrie compania olandeză Damen, despre care afirmă că este cercetată pentru corupţie, se aştepta să primească un contract de la Guvernul roman, informează News.ro.

Băsescu declară ironic că nu crede că „preacinstiţii” olandezi fac presiuni asupra Guvernului României în perspectiva acordării contractului către Damen.

Într-o postare care are titlul "Filiera Olandeză - eu nu-i spun filieră mafiotă", Băsescu trece în revistă evenimentele care u implicat oficiali olandezi.

"Pe data de 12 Septembrie 2018 ne vizitează intempestiv Mark Rute Premierul Olandei care vine pentru câteva ore la Bucureşti pentru a da o declaraţie în care spunea că suntem o ţară coruptă, deci NU Schengen. Pe 01 Octombrie 2018 în Comisia LIBE a Parlamentrului European, olandezul Frans Timmermans, pulverizează pur şi simplu România printr-un raport despre corupţie şi stat de drept, raport împănat cu destule inadvertenţe. Pe 22 Octombrie 2018 Raportul Final al Comisiei de la Veneţia vine şi susţine inadvertenţele din raportul Timmermans, ba este chiar la un pas să ceară modificarea Constituţiei . Raportor a fost olandezul Martin Kuijer", remarcă fostul preşedinte.

Ultimul eveniment din lista sa este cel conform căruia" pe 26 octombrie 2018 compania olandeză Damen, suspectată şi anchetată pentru corupţie, se aştepta să primească un contract de 1,6 miliarde euro de la Guvernul României", iar "decizia a fost amânată până pe 15 noiembrie 2018".

"Eu nu cred că „preacinstiţii”, olandezi Mark Rutte, Frans Timmermans şi Martin Kuijer, s-au concertat pentru a face presiuni asupra Guvernului României în perspectiva acordării contractului de 1,6 miliarde euro către firma olandeză Damen, mai ales că aceasta este suspectată şi anchetată pentru corupţie. Nu cred nici că fotografiile apărute în presă cu Mark Rutte şi proprietarul Damen au semnificaţie nu...sunt doar aşa...ca să nu greşim câştigătorul", comentează el.

Traian Băsescu declară, ironic, că se aşteaptă ca „preacinstiţii” olandezi Mark Rutte şi Frans Timmermans să acuze România de corupţie dacă „penalii ”de la Damen ar primi contractul de 1,6 miliarde euro pentru armată.

"Dacă vrem în Schengen, eliminăm olandezii „penali” de la Damen", conchide el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Oct 2018

ba baieti....lasati fregatele ca astea sunt APA DE PLOAIE...poate ne spune cineva cum e cu afacerile lui DINU PATRICIU prin OLANDA....cu ROMPETROL.....cu multe alte chestii de dinainte de fregate In Olanda s-au scurs cam toti banii disparuti si cu alte scamatorii //Acum dracu mai stie care sa fie relatia dintre Basescu si "sa-ti fie rusine Dinu PAtriciu"..........astia cand se pupa cand se injura dupa cum e ordinul de la "LICURICI" Ultima oara cand a venit JUnKER l-a pupat pe chelie pe Basescu...probabil ca nu i-a placut gustul..ha ha ha
FREACA MENTA
27 Oct 2018

BA TEMBELILOR ; MAI BINE FACE-TI 200 - 300 DE VAPORASE MICI INARMATE , DE CIT 2 MATAHALE CARE LE LOVESTE CU PRASTIA TARU . CELE MICI SINT MULTE SI EFICIENTE , DE CIT 2 OBIECTIVE CIT UN STADION . MAREA NEAGRA ESTE UN LAC , LIGHIAN , RUSESC
CURVETELE DE LUX
27 Oct 2018

cica au fugit in COSTA BICA
@ CUCUVEAUA ROZ...
27 Oct 2018

Despre afacerile lui Patriciu poate da lamuriri amicul sau MASCARICEANU fost manechin , acum ajuns slugoi al mafiei psd. Va mai aduceti aminte de '' biletelul roz'' trimis de manechin lui basescu pentru al salva de P.N.A pe Patriciu ? Trafic de influenta AL MANECHINULUI RAMAS NEPEDEPSIT TOCMAI CA EL SEMNASE H.G. 231 30.03.2005 PRIN CARE SE INFIINTA '' STATUL PARALEL'' HULIT ASTAZI CHIAR DE 5 VAGINE MASCARICEANU.
UDREA PRESEDINTE BERCEA PREMIE
27 Oct 2018

mai tineti minte ca la un moment dat de NEBUNIE si PARANOIA spurcaciunea UDREA se credea "REGINA ROMANIEI".......ci ca in mintea ei DEMENTA si PSIHOPATA si in creierul ei care se balacea in spermatozoizi candideaza la presedintie ca ar vrea sa fie "REGINA ROMANIEI" dar nu poate saracuta de ea
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Oct 2018

parca v-am mai spus ca inainte de alegerile din 2004 englezii deja stiau ca BASESCu va fi presedinte..si UDREA sa plimbe GEAMANTANELE DE SPAGA de la COTROCENI si SLATINA prin tot felul de paradisuri fiscale Eu cel putin stiu bine de tot ce mi-a spus respectivul individ....am si un martor..ca "BASESCU VA FI PRESEDINTE".......era vorba de un expert de la o mare multinationala cumari contracte in Romania(care sigur de tot este de la MI6) Ei si acum ce sa vezi englezii au facut BREXIT si Basescu nu se intelege cu noii stapani olandezi din colonia CIORDISTAN-ROMANISTAN care vor si ei niste miliarde de euro
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Oct 2018

asa si ca concluzie..CINE MAMA DRACULUI A HOTARAT IN 1990 ca Romania devine o colonie si se jefuieste totul de aici?..poate ne lamureste tavarisciul Isarescu de la DIE care se preface ca e guvernator BNR si nu vede cum dispar zeci si sute de MILIARDE DE EURO din banii de la FMI...de exemplu UDREA a spulberat 20de miliarde..UNDE SUNT BANII tavarisciul Isarescu?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray