2019-10-21 15:36

Băsescu ATACĂ PSD: ”O MENAJERIE de animăluțe de circ cu Dragnea dresor”

 |  18:52
Băsescu ATACĂ PSD: ”O MENAJERIE de animăluțe de circ cu Dragnea dresor”

Fostul președinte, Traian Băsescu, a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, cu o zi înainte de ședința Comitetului Executiv Național în care ar urma să se ia o decizie cu privire la remanierea Guvernului. Senatorul PMP compară Patidul Social-Democrat cu ”o menajerie de animăluţe ale unui circ”, ”care are un singur dresor, pe Dragnea”.

”Turma fără vlagă.

PSD-ul arată ca o menajerie de animăluţe ale unui circ, menajerie populată numai cu porci şi hipopotami, şi care are un singur dresor, pe Dragnea.

Dacă există câte un animăluţ neascultător, el îşi primeşte imediat porţia de zahăr şi devine supus dresorului precum, Andronescu, Bădălău, Oprişan sau Ştefănescu.

Pentru unii dresorul nu alocă zăhărelul mult dorit, pentru că îi consideră diabetici. (...)

Păcat că în menajeria circului PSD nu există nici lei, nici tigri care să înşface în dinţi biciul dresorului.

Ce turmă fără vlagă acest PSD”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-18Parerea ta...

ANONIM
18 Noi 2018

Ce turma cu vlaga era partidul tau cand guvernul era condus de o piticanie supusa tie Ce leu erai tu cand o puneai pe nuti cu cracii in sus la Cotroceni apoi ii bagai miliardele de euro din banii tarii in sutien ca sa faca stadioane si sali de sport si parcuri prin mlastini de mana a3a iar diferenta o doseati voi mafiotiiMa mir ca nu ti ve rusine Osa raspunzi pentru tot scarba dementa si hoata Dute dracului dihanie Siktir!
ANONIM
18 Noi 2018

In loc sa faca gradinite si scoli ei cheltuiau banii aiurea Copiii merg cate 8 km pe jos zilnic la scoala ca nu erau bani de autobuze,erau doar pentru partii de schi cu expunere sudica si terenuri de fotbal in panta Hoti si prosti guvernul condus de satana chioara
ANONIM
18 Noi 2018

Pocitanie imbecila .Ai ochii tulburi de la bautura scarbosenie tradatoare ce esti
ANONIM
18 Noi 2018

HOTUL STRIGA HOTII...AI UITAT DE FLOTA...DE CASA DIN MIHAILEANU.. DE PENSII SI SALARII NESIMTITE..NU AVEAI NEVOIE DE AUTOSTRAZI..NU AVEAI NEVOIE DE STUDII ...ETC. ...NOI NU UITAM
TRADATORI DE TARA
18 Noi 2018

CUIBUL VULTURILOR FIULERUL DE TEJEORMAN
ANONIM
19 Noi 2018

RAIsi tradatori javre naziste
ANONIM
19 Noi 2018

Amicul domnului Cocoș, Traian Băsescu ? Ați putea zice că în "ograda politică" organizată de Cocoș și Traian Băsescu nu ar fi fost democrație, pentru găini , chiar și în vremea "aviara gripa" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray