2020-07-10 02:42

Băsescu, AVERTISMENT privind referendumul: ”RISCUL este foarte mare”

 |  18:50
Băsescu, AVERTISMENT privind referendumul: ”RISCUL este foarte mare”

Preşedintele de onoare al PMP, Traian Băsescu, consideră că referendumul pe Justiţie ar putea fi invalidat dacă întrebarea care va fi pusă nu satisface electoratul tuturor partidelor politice.

“O întrebare care nu satisface electoratul tuturor partidelor politice generează un risc de nevalidare a referendumului.

Pentru că, spre exemplu, întrebarea ‘Sunteţi de acord cu penali în politică?’, nu discut partea de constituţionalitate, dar în mod cert un electorat extrem de mare, cum este electoratul PSD, va boicota referendumul.

Nu se vor duce în sala în care este urna cu referendumul şi atunci riscul să se invalideze referendumul pe Justiţie este foarte mare şi riscul efectelor este şi mai mare. Ar fi un semnal groaznic pentru politicienii care susţin Justiţia, printre care mă număr şi eu. Justiţia corectă o susţin fără rezerve”, a afirmat Băsescu, la Biroul Electoral Central, după ce PMP a depus lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

El a adăugat că un eşec al acestui referendum, care ar urma să se desfăşoare simultan cu alegerile din 26 mai, ar fi şi o problemă pentru sistemul de justiţie în general.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-29Parerea ta...

ANONIM
30 Mar 2019

Presupunand ca esti sanatos la cap tu cam ce ai vrea ,betivule?metresa este bine mersi tu la fel ,ce speri sa se intample ?Justitia a luat o pe aratura si asta datorita exclusiv tie Ai predato intreaga dar putreda unui alogen care a facut pana in acel moment numai nelegiuiri si marsavii culminand cu vanzari de copii si furt de case cu acte falseCe a facut LULUTA numai justitie nu se cheama Este o porcarie alimentata de ura Ainchis proprii colegi pentru ca i stateau in calea ei de jivina dementa
ANONIM
30 Mar 2019

Apreciați că ar trebui stabilit un prag de invalidare a alegerilor europarlamentare , politicienii trimiși la Bruxelles în urma unei prezențe scăzute la vot neavând reprezentativitate și mandat de a reprezenta interesele majorității care nu își exprimă votul ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz