2019-10-20 14:29

Băsescu: Cel mai bun moment pentru moţiune a trecut. Rămâne să vedem care va fi exodul

 |  15:57
Băsescu: Cel mai bun moment pentru moţiune a trecut. Rămâne să vedem care va fi exodul

Fostul preşedinte al României, senatorul Traian Băsescu, spune că în opinia sa „cel mai bun moment” pentru ca opoziţia să depună o moţiune de cenzură în Parlament „a trecut” şi că PMP face „tot ce se poate” pentru ca majoritatea politică din Senatul României să se schimbe.

„În analiza mea, cel mai bun moment pentru moţiune a trecut. Era momentul în care Dragnea şi Tăriceanu erau în dispute în interiorul coaliţiei. În momentul de faţă, această dispută nu mai există. Rămâne să vedem care va fi exodul din PSD, dar nu-l pot pronostica eu” a afirmat Traian Băsescu vineri, la Sinaia, unde a participat la Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară.

Întrebat dacă există posibilitatea ca şi majoritatea din Senatul României să se modifice,, Traian Băsescu a răspuns: „La Senat e mai greu, dar facem tot ce se poate”.

În ceea ce priveşte posibilitatea schimbării Guvernului până la sfârşitul acestui an, Băsescu a spus că se abţine să dea „un pronostic”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-07Parerea ta...

ANONIM
07 Dec 2018

Opinați că Traian Băsescu zice că Tăriceanu ar trebui "evacuat'' de la Senat, Băsescu apărând totuși printre senatorii fără apartenență politică în prezentarea senatorilor făcută pe site-ul Senatului, eventualele plecări din PSD încercând însă să le asocieze "exodului biblic"?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray