2020-02-17 12:44

Băsescu, cerere inedită pentru Dacian Cioloș

 |  12:16
Băsescu, cerere inedită pentru Dacian Cioloș

Fostul președinte lovește în PSD și PNL pe care le acuză că îngroapă viitorul României votând pensiile speciale nu doar pentru parlamentari, ci și pentru administrația locală. El îi cere lui Dacian Cioloș să emită o Ordonanță de Urgență prin care să suspende pe termen nelimitat acordarea pensiilor speciale.

”Ziua în care PSD şi PNL îngroapă în datorii viitorul ţării

Guvernul Boc a introdus sistemul de pensii în funcţie de contribuţia fiecăruia de-a lungul activităţii.

De mai bine de un an, sub atenta supraveghere a preşedintelui Iohannis, PSD şi PNL au dus o politică de revenire la pensiile speciale şi mărire de salarii, încercând să îşi atragă electorat utilizând banii publici. Astăzi, ticăloşia va fi desăvârşită prin introducerea pensiilor speciale şi pentru administraţia locală. Cele două partide nu fac nimic altceva decât să îngroape viitorul generaţiei tinere şi să o înhame la plata datoriilor făcute de părinţi.

Există o singură soluţie: guvernul Cioloş să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să suspende pe timp nelimitat aplicarea tuturor legilor care acordă pensiile speciale, mai puţin cele care îi privesc pe magistraţi.

PS. Anul acesta, deficitul fondului de pensii a fost de circa 19 miliarde RON, iar pentru anul 2016 se prefigurează un deficit de circa 22 de miliarde RON.”, e mesajul lui Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-21Parerea ta...

RADU
21 Dec 2015

Terminati cu pensiile speciale 'nimwni nu trebuie sa aiba pensii speciale nici macar sau mai ales magistratii.ce e aia pensie speciala?o hotie din buget.sa fie o lege a pensiilor unitara pentru toti.sau sa se calculeze toate pensiile dupa modelul pensiilor speciale.parlamentarii cei mai mari hoti ai romaniei.eu am dat un sut in c unui parlamentar care l-am intinit in orasul meu.se uita ca prostu si i-am spus vezi ca poate iti dau si un cap in gura.
PIRATU
21 Dec 2015

Pensiilor speciale VOR FI SUSPENDATE pe termen nelimitat de catre CIOBANI , CONDUCATORI AUTO si PENSIONARII MURITORI DE FOAME.
SOCRATE
22 Dec 2015

Prin AVOCATUL POPORULUI aceasta ANOMALIE LEGISLATIVA (cu pensiile speciale ale alesilor locali) si cea privind pensiile speciale ale parlamentarilor trebuie atacatae de urgent la Curtea Constitutionala. Borvasii din PARLAMENTUL Ro (Hoti, banditi, golani, ticalosi etc) n-au actionat cu buna credinta acum la sfarsit de an, in ajunul SARBATORILOR DE IARNA sau la sfarsitul mandatelor de parlamentar. Cum sa se reglementeze ca o lege poate actiona RETRO si PARTINITOR (INCALCANDU-SE ORICE PRINCIPIU DE DREPT) ????Decat daca in Ro e ANARHIE sau HAOS ceea ce se confirma dupa cate se constata.
MIHAI
23 Dec 2015

Sugerez sa punem lacatul pe palatul parlementului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine