2020-01-28 21:52

Băsescu CRITICĂ Noua lege a Pensiilor: ”Pensii speciale mențin FURTUL din banii publici”

 |  18:51
Băsescu CRITICĂ Noua lege a Pensiilor: ”Pensii speciale mențin FURTUL din banii publici”

Fostul președinte, Traian Băsescu, ia în discuție proiectul noii Legi a Pensiilor, aducând în prim plan problema pensiilor speciale care nu funcționează după principiul echității si reprezintă doar un ”furt din banii publici”

”De mai bine de un an, în spaţiul public se fac dezbateri lungi legate de noua lege a pensiilor şi acesta este un lucru foarte bun. Totuşi, în aceste dezbateri inundate de cuvântul „echitate”, de puţine ori se vorbeşte despre pensiile speciale.

Aşa cum declară Doamna ministru Lia Olguţa Vasilescu, noua lege are ca principal obiectiv restabilirea echităţii în sistemul de pensii de stat. De acord, dar ...

Este greu de acceptat expresia „echitate” când principiul contributivităţii nu funcţionează pentru toţi pensionarii, menţinându-se pensiile speciale

Din păcate, menţinând sistemul special de pensii, proiectul noii legi menţine furtul din banii publici în favoarea unor categorii bine selectate, alese să susţină prin vot perpetuarea la putere a PSD-ului .

PS - Sunt de acord că unele meserii au un nivel ridicat de privaţiuni, dar pentru asta salariaţii sunt răsplătiţi cu stagii complete de cotizare reduse, putându-se pensiona la vârste de 40 – 50 ani şi nu la 65 ani” scrie Traian Băsescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-02Parerea ta...

ANONIM
01 Oct 2018

In timp ce taia 25 % din salarii crestea salariile si pensiile speciale ,iar adeptii sai jefuiau fara rusine tara Scarba universala si japitza nesimtita
PARASTAS
01 Oct 2018

Cresterea varstei de pensionare ce fura ?
ANONYMOUS
02 Oct 2018

Dar in mandatul tau cat sa furat din avutul tarii javra ordinara ? De ce nu ai intrebat serviiciile secrete ce au pazit in acest timp ! Te-au pazit pe tine si pe LULUTA sa face-ti ordine in tara,iar problemele mai importante le-au ignorat in totalitate disparand din tara mii de miliarde de euro si dolari care au fost trimisi in banci straine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine