2020-07-03 15:00

Băsescu CRITICĂ PSD: ”Nu și-au revenit din șocul alegerilor prezidențiale”

 |  15:14
Băsescu CRITICĂ PSD: ”Nu și-au revenit din șocul alegerilor prezidențiale”

Traian Băsescu spune că PSD nu își revine din șocul alegerilor prezidențiale pentru că, deși a mărit salariile și pensiile, a pierdut dramatic din susținerea electorală. Explicația stă în maturizarea românilor care au transmis că nu mai sunt cumpărabili cu promisiuni despre autostrăzi și spitale.

Băsescu a admis că președintele Klaus Iohannis a jucat ”perfect”, dar a avut și o conjunctură favorabilă.

”Totul i-a ieșit, inclusiv referendumul pe justiție. (...) Categoric, da (am fost impresionat- n.red), a jucat perfect și a avut și o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă, debusolat și acest lucru s-a întâmplat după condamnarea lui Dragnea. PSD s-a prăbușit și din punctul de vedere al capacității decizionale”, a comentat fostul șef al statului, la Digi24.

El a spus că PSD este în stare de șoc, în primul rând din cauza rezultatelor din Moldova, dar și pentru că s-a prăbușit deși a mărit salariile și pensiile. ”PSD-ul a realizat și i-a devenit o traumă uriașă că au mărit salariile și pensiile și au obținut un rezultat pe care l-am obținut eu când le-am tăiat. Românii au transmis: <<Nene, nu mai suntem cumpărabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul că ne dați un ban în plus, faceți autostrăzi, faceți-ne spitale>>. Ăsta a fost mesajul românilor. Uitați-vă la șocul din Moldova, cred că PSD nu-și revine din șoc. Este maturizarea societății”, a comentat Băsescu.

El a mai susținut că, indiferent de situația economică moștenită de guvernul liberal, nu vor fi tăieri în 2020 pentru că este an electoral (tăierea cu 25% a salariilor bugetarilor a fost dispusă de Traian Băsescu și guvernul Boc în 2010, după alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului 2009-n.red).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-09Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Dec 2019

In orice caz Psd nu va ajunge o tabachere cum a ajuns rahatul tau de ,,partid ''iar Dragnea ,desi a fost lucrat de voi ,de niste ticalosi neispraviti ,isi va reveni colosal dupa ani si va fi pomenit printre eroii romani ,iar voi ,tu si alogenul sas veti ramane in istorie ca niste tradatori hoti de tara
TIMPUL LOR SA îNCHEIAT
08 Dec 2019

Gândim românește . Cum să învingi răul atunci când toate par pierdute? Simplu; Spunem NU si STOP partidului PSD.
ANONYMOUS
09 Dec 2019

Pai nu pe toti ii cheama Traian Basescu ca sa poata face manevre !!! Huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz