2020-02-22 08:06

Băsescu dă de pământ cu DAN BARNA: "Ce o căuta omul ăsta la CANDIDATURĂ la Cotroceni? E un neînțărcat"

 |  18:32
Băsescu dă de pământ cu DAN BARNA: "Ce o căuta omul ăsta la CANDIDATURĂ la Cotroceni? E un neînțărcat"

Traian Băsescu a comentat, joi, la B1 TV, dezvăluirile făcute de Rise Project privind eventuala implicare a liderului USR, Dan Barna, în fraude europene. DLAF a anunțat că face o anchetă cu privire la proiectele derulate de firma lui Barna.

"Nu e de comentat. Atâta timp cât e o cercetare și nu o acuzație, ce să comentăm. OLAF verifică informațiile astea. Au fost exagerate din punct de vedere al discuției publice. OLAF-ul este obligat să se sesizeze", a spus fostul președinte.

Departamentul de Luptă Antifraudă anunţă că face verificări în legătură cu trei proiecte pe fonduri europene în care este implicat Dan Barna, informaţia regăsindu-se într-un răspuns transmis jurnaliştilor de la Rise Project, care au făcut o investigaţie pe acest subiect.

USR afirmă, referitor la verificarea contractelor pe care firma în care a fost partener preşedintele Dan Barna le-a derulat cu fonduri europene, că acestea au mai fost verificate de organismele intermediare şi de autorităţile de management, "care nu au găsit niciun fel de nereguli financiare sau de oricare altă natură", potrivit News.ro.

"Orice verificare şi re-verificare a activităţii mele este binevenită. Am fost şi rămân deschis şi transparent, ca întotdeauna", spune Dan Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine