2019-09-18 16:40

Băsescu dă SEMNALUL: ”E DISPERARE în PSD, trebuie depusă moțiunea de cenzură”

 |  19:30
Băsescu dă SEMNALUL: ”E DISPERARE în PSD, trebuie depusă moțiunea de cenzură”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat joi, într-o intervenție telefonică pentru B1tv că opoziția trebuie neapărat să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, deși crede că aceasta are mai puține șanse de reușită decât în urmă cu o lună.

”Eu cred că are mai puțini sorți de izbândă decât acum o lună. Acum, Tăriceanu și Dragnea sunt din nou la pachet, urmare a evoluțiilor cu justiția, dar oricum, opoziția din punct de vedere politic, este obligată să depună o moțiune. Am informații de la oameni din PMP despre disperarea lui Dragnea, presiuni pe deputatul Movilă, pe Cătălina Bozianu, pe Bichineț. Iau oamenii la rând, își dau seama că au pierderi consistente în grupul PSD și încearcă, pur și simplu, să cumpere parlamentari. Le promit funcții, le promit bani, le promit de toate. Sigur, ăștia nu sunt oameni care să se vândă. 

Este disperare în PSD iar moțiunea, indiferent dacă reușește sau nu, trebuie depusă, iar opoziția pentru se legitima ca fiind nepărtașă la modul de guvernare al PSD și ALDE trebuie să depună o moțiune de cenzură care, eu cred, are șanse mai mici decât acum o lună, dar încă are șanse de reușită.

Eu declar, spre satisfacția liderilor din opoziție, că Barna și Ludovic Orban au stat toată noaptea și au scris moțiunea. Deci este a lor, numai să o depună. Aici nu mai este o chestiune de orgolii”, a declarat Traian Băsescu. 

În opinia senatorului PMP, depunerea unei moțiuni de cenzură este un act patriotic pe care ar trebui să-l facă membri opoziției, iar o eventuală schimbare a Guvernului, mai spune Băsescu, ar reprezenta ”o nouă speranță” pentru partenerii internaționali ai României. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-15Parerea ta...

REVOLTA2
16 Noi 2018

1 decembrie toata tara in strada impotriva haitei de criminali psd alde si a infractorului dragnea liviu.timpul lor a expirat.sa nu fie uitat nici un sclav al infractoruluidragnea.nu mai au nici o sustinere.jandarmeria sa fie impiedicata prin orice mijloace sa defileze.oua stricate si rosii borsite .jandarmeria sa fie desfiintata .dancila dorneanu sefa csm carmen dan sefii jandarmeriei arestati .iordache prins si linsat.catalin radulescu dementul prins si dezbracat in piata victoriei impreuna cu nicolicea seban nicolae codrin stefanescu.sa se ridice tara impotriva acestor criminali.asta este solutia.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray