2019-05-27 02:58


Băsescu dă SEMNALUL: ”Participarea la referendum e VITALĂ”

 |  19:48
Băsescu dă SEMNALUL: ”Participarea la referendum e VITALĂ”

Participarea la referendumul din 26 mai este vitală pentru recredibilizarea României, în condițiile în care țara a pierdut extrem, extrem de mult din cauza guvernării orientate strict pe salvarea lui Dragnea şi a acoliţilor săi infractori, susține fostul președinte Traian Băsescu.

”Românii au şansa să demonstreze că sunt deasupra vremurilor.

Există momente, ce-i drept foarte rare, când popoarele trebuie să fie deasupra elitelor politice pentru a-şi salva ţara.

Din păcate, alianţa PSD-ALDE-UDMR a adus ţara la cel mai scăzut nivel de credibilitate de la intrarea în Uniunea Europeană şi până acum.

Cu o guvernare orientată strict pe salvarea lui Dragnea şi a acoliţilor săi infractori, România a fost decredibilizată, fiind în pragul aplicării Articolului 7 din Tratatul de la Lisabona, ca semnal puternic pentru alterarea valorilor statului de drept, prin decizii destinate a pune Justiţia sub controlul guvernanţilor.

Este drept, întrebările pentru referendum nu sunt nici cele mai inspirate şi nici cele mai clare, dar participarea la acest referendum este vitală pentru re-credibilizarea României”, susține candidatul PMP la alegerile europarlamentare, într-o postare pe Facebook. 

Băsescu mai susține că o participare masivă a românilor la referendum va da semnalul că România nu va abandona principiile statului de drept, că Justiţia va rămâne independentă. Românii au şansa să demonstreze că au forţa de a-şi asuma responsabilitatea corectării derapajelor unei puteri politice corupte şi imorale.

”O bună participare care să ducă la validarea referendumului ar fi semnalul dar şi garanţia că România nu va abandona principiile statului de drept şi că Justiţia va rămâne independentă.

Este momentul ca românii să demonstreze prin participarea la referendum, că sunt parte a setului de valori occidentale şi nu nişte toleraţi în selectele cluburi politice care sunt NATO şi Uniunea Europeană. Românii au şansa să demonstreze, că atunci când politicieni derapează, au forţa de a-şi asuma responsabilitatea corectării derapajelor unei puteri politice corupte şi imorale.

Dragnea, Tăriceanu şi Kelemen Hunor trebuie să primească fără menajamente, direct de la români, mesajul de respingere a unei politici făcute în favoarea unor găşti corupte şi nu în favoarea românilor aşa cum au jurat la investire.

Până la urmă, oricâte deficienţe ar fi în formularea întrebărilor, în mod categoric, tot merită un DA.

Românii pot demonstra că sunt deasupra vremurilor şi nu sub vremuri!”, a mai scris Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-26

TAGURI: basescu, referendum, 26 mai, dragnea, infractori, justitie
loading...


Comenteaza pe site


ANONIM
26 Apr 2019

Minte ca un porc , ce este....vrea prezenta mare in speranta ca va prinde si dl un post de europarlamentar ....poate la vreun cimitir din dobrogea.. SICTIR CHIORULE....LA GROAPA DE GUNOI
ANONIM
26 Apr 2019

@Apreciați că Vântu este mai bine pregătit intelectual decât Traian Băsescu, ? Remarcați și faptul că Vântu nu greșește niciodată la polenizare, pe când Traian Băsescu greșește în mod "nepredictibil" la "pulenizare" , ?
ANONIM
26 Apr 2019

N-a făcut mai nimic cât a fost primarul capitalei să scape capitala de treceri la nivel cu calea ferată.https://petitieonline.ro/petitie/68886162.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
SERGHEI. SERGHEIUS
27 Apr 2019

Cu toate că nu-l agreez pe Băsescu (datorita faptului conducerii defectuoase a Ministerului Transportului am rămas foarte mulți specialiști pe reparații infrastructura fără servici) dar are dreptate în privința REFERENDUMULUI, Trebuie votat fiecare cum îl duce capul în privința justiție. Nu cred ca cineva ar fi deacord ca o persoană care fura 5oua sa facă pușcărie iar o persoana care primește "spaga" un milion de dolari sa stea cuminte acasă. Cam asa expun lucrurile. Anonimi postează pe lângă subiect nu era vorba direct de Băsescu.
ANONIM
27 Apr 2019

Dupa cum iarasi nimeni nu ar fi deacord ca un sasa imputit sa faca falsuri si sa fure case si alte multe magarii de ale sale (furtul de la aeroportul Sibiu ,vanzarea de copii pentru organe ,etc)si sa stea cuminte si sa lucreze 3 zile pe saptamana( in rest fiind pe drumuri si excursii)nefiind tras la raspundere Enormal ca unul sa arda 65 de suflete doar pentru orgoliul sau veninos si scarbos si sa nu l intrebe nimeni nimic de sanatate,iar altul sa fie judecat pe facaturi doar pentru ca nu este de partea sa ?Nu mergeti la vot ,nu are rost sa aparam un sas hot!
ANONIM
28 Apr 2019

Marinarule cum se traduce din tatarasca ce zici tu.....?????
Random imageUltimele stiri


STARBAG