2019-10-20 14:36

Băsescu: Daddy pare a nu înţelege nimic. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el

 |  10:18
Băsescu: Daddy pare a nu înţelege nimic. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el

Fostul președinte Traian Băsescu afirmă vineri, pe Facebook, că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu mai controlează în momentul de faţă nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul.

Traian Băsescu spune că sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca de la conducerea PSD „pentru că vrea el”, altfel peste câteva săptămâni „va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară”.

"Daddy pare a nu înţelege nimic ! Dragnea nu mai controlează în momentul de faţă nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul al cărui preşedinte crede că mai este. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. Peste câteva săptămâni va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară. Până şi pesediştii au început să priceapă ce dezastru a însemnat supunerea oarbă faţă de Dragnea pentru partid, pentru guvern şi pentru ţară. Dragnea, pleacă acum !

PS – Nu uita să-l iei şi pe "marele gânditor" Vâlcov", scrie pe Facebook fostul preşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-07Parerea ta...

POTAE CHIOARA
07 Dec 2018

Nu ti strangi gura aia spurcata cu care ai lins o pe NUTA !Jarca batrana si nebuna Neg imputit !
ANONIM
07 Dec 2018

Ați zice că ,"Pârțâilă'', este ranchiunos ?
ANONIM
09 Dec 2018

Scarba chioara si bezmetica Baigui prostii non stop
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray