2019-12-06 02:19

Băsescu deplânge soarta pensionarilor: Și pensia mea e mică!

 |  08:03
Băsescu deplânge soarta pensionarilor: Și pensia mea e mică!

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat, vineri, la Timisoara, dupa ce a fost intrebat de catre o femeie daca poate face ceva in privinta pensiilor, ca ii este cunoscuta aceasta problema si ca el insusi are o pensie mica, desi a muncit 44 de ani si sase luni, adaugand ca are noroc cu indemnizatia de fost presedinte.

Traian Basescu a facut aceasta declaratie, la Timisoara, la finalul discursului sustinut la lansarea candidatilor din Timis ai partidului la Parlament, raspunzand unei intrebari puse de catre o femeie care s-a plans ca dupa 40 de ani de munca are o pensie mult prea mica.

"Mi-e cunoscuta problema pensiilor si, daca dumneavoastra ati muncit 40 de ani, eu am muncit 44 de ani si sase luni. Noroc cu indemnizatia de fost presedinte, ca si pensia mea e mica. Dar nu aici marim pensiile. Nu va spun ca daca PMP castiga alegerile vom tripla pensiile. Nu avem cum. Stiu ca pensiile sunt mici. Nu, vor creste in masura in care exista resurse. Nu va poate minti nimeni, nici macar in campania electorala", a declarat Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-12Parerea ta...

GEX
12 Noi 2016

Vai dom"prezident,mi-ar fi ruşine.De ce nu-ţi vezi de pensie ? Ce-ţi mai trebuie politică ? Nu cumva aveţi acelaşi caracter sangvin ca a lui Ponta mândruleţul ?
GRIG
12 Noi 2016

Chair at at de fraieri sunteti/paid in 2002cand nastase a devalizat fondurile de pensii/sanatate/sindicate under erati/a um aveti rezultatul jefuiri facuta de nastase/tariceanu.via meritati soarta
F-B-I
12 Noi 2016

JURA-TE CA DIN CELE 20DE MILIARDE DE EURO SPULBERATE DE UDREA IN 5ANI CU GUVERNUL CACA-BOK-POK TU NU AI PRIMIT MAI MULT DE 25LA SUTA........50LA SUTA DIN BANI FURATI DE UDREA MERGEAU LA TINE....IAR 50LA SUTA DIN CONTRACTELE PE BANII DE LA DE LA F-M-I DATE CU DEDICATIE LA MAFIA PORTOCALIE CONTRAINFORMATII DIE-SIE ERAU FURACIUNI GARANTATE DE SATANA SUPREMA 666ITZIK-ESCROCHERESCU666 ADICA ALT SECURIST DIE DE-AL LUI PLESITA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray