2020-07-05 20:49

Băsescu deslușește secretul moțiunii de cenzură: ”Guvernul a fost trântit de PSD”

 |  22:31
Băsescu deslușește secretul moțiunii de cenzură: ”Guvernul a fost trântit de PSD”

Fostul șef al statului, Traian Băsescu este de părere că de fapt, „guvernul a fost trântit de PSD”. Asta pentru că premierul nu a fost obișnuită să gestioneze „jocurile” din partid, deși Dăncilă „este un om politic experimentat, dar nu suficient de inteligent”.

„Viorica Dăncilă este un om politic experimentat. S-a și văzut. În afară de erorile de exprimare, s-a văzut că e un om politic experimentat, nu suficient de inteligent însă să gestioneze toate jocurile politice. Nu e obișnuită să gestioneze jocuri în interiorul propriului partid. De fapt guvernul a fost trântit de PSD. Aripa Ponta, care provine integral din PSD, a avut un rol determinant. Cum putem spune că cele 17 voturi ale PMP-ului au fost cruciale pentru ca Dăncilă să cadă” a declarat Traian Băsescu la Digi24.

Traian Băsescu acuză „o presiune incredibilă” asupra parlamentarilor PMP. El spune că au existat ameninţări la adresa unor parlamentari „direct de la PSD”, care ar fi ameninţat că afectează afacerile soţului unei femei parlamentar sau că o concediază pe soţia unui parlamentar de la PMP.

„Au recurs la cele mai murdare forme de presiuni asupra oamenilor PMP-ului, plus o propagandă publică”, a declarat Băsescu.

„Pe PMP a fost o presiune incredibilă, cu presiuni de genul „dacă nu votezi cu noi, îi tăiem afacerile soțului tău” sau, „dacă nu votezi cu noi, îți dăm afară soția din serviciu”... Amenințări venite direct de la PSD... Încă nu s-au făcut plângeri, de asta nu-mi permit să spun despre cine este vorba. Asta le-am spus și eu: „Măi omule, ți-a venit acasă, fă plângere.”, a mai adăugat fostul președinte al României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-11Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
11 Oct 2019

acest chior scarbos e tot un fel de mafiot Nastase ce ne mai plictiseste cu parerile lui de doi bani
COMISARUL PISAT
12 Oct 2019

Da ,este comisar cum sunt eu cosmonaut A plecat acolo prostindu i pe muhaelele sale care cotizeaza Ce spera acestia si de ce cotizeaza nu inteleg
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz