2019-12-05 16:32

Băsescu despre Iohannis: E penibil

 |  16:23
Băsescu despre Iohannis: E penibil

Traian Băsescu, președintele Mișcării Populare, a mai lansat un atac la adresa lui Klau Iohannis. Fostul președinte a avut o reacție dură la gestul lui Iohannis de a se afișa alături de candidatul PNL la Primăria Capitalei.

”Întrebare: Cum comentați participarea președintelui Iohannis alături de domnul Cristia Bușoi la două evenimente publice de azi (n.a. vizita la Observatorul Astronomic și piața de flori)?

Răspuns: Nu voi fi demagog. Și eu am susținut candidații PD și PDL, însă mi se pare cam penibil când se duce domnul Iohannis cu mortul prin oraș.” a declarat Băsescu într-o conferință de presă la PMP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-08Parerea ta...

CARACATITA DIPLOMATIEI
08 Dec 2015

Dar acesti presedinti care au fost di dint , au avut secretele tari , legile si oameni de conducere , nu se intilnesc sa predea mandatul si primire al lui . Ei capetele incoronate de noi , nu mai discuta si sfatuiesc , despre treburile si probemele tari ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Despre Nuţi-Spaima Constituţii şi alţii ca ea Un hohot în plină vară. Elena Udrea i-a dat la puci lui Cristian Diaconescu, arătându-i cine e bărbatul în partidul preşedintelui. Oamenii şefei PMP i-au indicat candidatului uşa, cu prima iscălitură de pe listele de susţinere în braţe, motivând că nu pot aduna alte semnături pentru un fătălău
13 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray