2020-02-25 23:31

BĂSESCU, despre ministrul „PAMBLICĂ”: „Dragnea, ia-ţi analfabetul la partid!”. Cine este, în opinia sa, „groparul educației”

 |  13:06
BĂSESCU, despre ministrul „PAMBLICĂ”: „Dragnea, ia-ţi analfabetul la partid!”. Cine este, în opinia sa, „groparul educației”

Liderul PMP, Traian Băsescu, critică vehement desemnarea lui Valentin Popa pentru funcţia de ministru al Educaţiei, transmiţându-i preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să îşi ia ”analfabetul la partid” şi să nu ne pricopsească nici cu ”groparul educaţiei, numita Cati Andronescu”.

”Dragnea şi PSD se pregătesc să pricopsescă România cu un guvern în care sunt destui oameni cu probleme penale. Dar asta nu i-a ajuns lui Dragnea. Ţine să ne pricopsească şi cu un analfabet la Educaţie. Este prea mult. Dragnea, ia-ţi anafabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cumva cu groparul educaţiei, numita Cati Andronescu, pentru că, vorba din popor, să te ferească Dumnezeu de prostul harnic!”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook, informează News.ro.

O înregistrare video în care Valentin Popa, propus pentru funcţia de ministru al Educaţiei, face numeroase greşeli de limbă a apărut în mediul online la câteva ore de la anunţul privind includerea sa în Guvernului Dăncilă. Rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava vorbeşte despre ”pamblică” şi face numeroase dezacorduri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-27Parerea ta...

POATE NU VREA SA VORBESTE
27 Ian 2018

Domnule , psihopat ,poate Dragnea nu vrea sa vorbeste cu tine Poate vrea sa ti daruiasca un scaun electric ca sa ai succesuri mari cu flacara violet mai tata ma
BOLSEVICII.
27 Ian 2018

Mafia psd este incapabila de a forma un guvern de oameni capabili sa conduca aceasta tara. Numai analfabeti, agramati si incompetenti. Un singur numitor comun ii uneste pe acesti politruci -HOTIA .
INCLUSIV BĂSESCU
01 Feb 2018

S-A PERINDAT PE LA ZID...CU ACEEAȘI APLECARE DE SPATE E X A G E R A T Ă...POATE D-AIA A ȘI FOST OPERAT DE HERNIE DE DISC, MAI ȘTII?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine