2020-08-12 16:16

BĂSESCU, despre participarea lui IOHANNIS la PROTESTUL din Capitală

 |  14:17
BĂSESCU, despre participarea lui IOHANNIS la PROTESTUL din Capitală

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a comentat participarea șefului statului, Klaus Iohannis, în mijlocul protestului de duminică seară din Capitală, afirmând că prezența sa nu a fost legitimă, având în vedere mesajul pe care l-a avut pentru oamenii prezenţi în stradă.

"Prezența lui Klaus Iohannis ar putea fi legitimă dacă președintele avea alt mesaj. Eu le-aș fi spus: "Vă rog să aveți încredere, nu avem nevoie de instabilitate! Probabil acesta era un mesaj pozitiv", a afirmat fostul președinte la România TV.

Klaus Iohannis a ajuns duminică seară, în jurul orei 18.00, în mijlocul protestatarilor. Preşedintele le-ar fi spus protestatarilor că ”o gașcă de penali vrea să slăbească statul de drept”. "Am venit aici în Piaţa Universităţii, ca şi miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept, ori aşa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci şi sute de politicieni certaţi cu legea să-i găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii pe bună dreptate sunt indignaţi", a spus şeful statului, citat de România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23Parerea ta...

LUTHER
23 Ian 2017

nu sunt de acord cu el [traian basescu ] parerea mea ,omul a venit pentru ai sustine pe cei care au iesit in strada si fiind de acord cu observatile lor fata de mocirla pesedista .pe cine a incitat klaus ?
BARBU
23 Ian 2017

base esti penibil si mai mult VINOVAT pentru ca 10 ANI nu ai impus democratia in Ro. problema ta a fost udrea si ai tras sfori la greu asa ca ciocul mic. iar acum psd face ce vrea si tu esti MUT se pare ca te-ai cam asociat cu ghita si mafia lor. RUSINE
MARIAN
23 Ian 2017

Sa e cu musca pe căciulă și dmn. Bases cu :))))
PATRIOT
23 Ian 2017

Nu-ți este rușine mai "pacatosule"căci cu diversiunile tale ai dus în eroare pe toți românii care te-au votat,dar le-ai înșelat crezul.Mai înainte spuneai că vrei săteș ti hoții in tepe în piețe publice,iar acum retrag hoții pe d-tale.
TULAS
23 Ian 2017

ciocu mic Base!
UN CETATEAN ADEVARAT
23 Ian 2017

BASESCU VREA SA FIE DUMNEZEU. NU INTELEGE CA TREBUIE SA SE RETRAGA...DUMNEZEU ESTE UNUL SINGUR...NICI IOHANIS NICI BASESCU NU SUNT I...ESTE BINE SA SE RETRAGA SAU SA ISI IUBEASCA POPORUL....UN TATAR SI UN SAS POATE NU VOR IUBI NICIODATA POPORUL ROMAN ....CHIAR NU INTELEGEM ...SAU SUNTEM .......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz