2020-02-21 15:10

Băsescu, despre procedura CNSAS care îl vizează: «Voi merge la instanţă să ...»

 |  18:22
Băsescu, despre procedura CNSAS care îl vizează: «Voi merge la instanţă să ...»

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că va merge la instanţă să vadă dosarul trimis de CNSAS care îl vizează şi va avea o poziţie publică pe acest subiect.

„Sunt la a cincea adeverinţă. Înţeleg că nu există un angajament. O să mă duc să văd dosarul după ce se depune la instanţă şi o să am o poziţie publică legată de dosar”, a spus Traian Băsescu, întrebat despre procedura declanşată de CNSAS.

CNSAS face precizări legate de procedură, în cazul dosarului privind stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii pentru Traian Băsescu, la o zi după ce a decis trimiterea dosarului în instanţă şi după ce în presă au apărut informaţii pe această temă. CNSAS menţionează inclusiv că o persoană poate fi considerată colaborator/lucrător al Securităţii numai în urma pronunţării, de către instanţa competentă, a unei hotărâri definitive care să ateste această calitate. Joi seară, Traian Băsescu a calificat decizia CNSAS de a-l verifica din nou ca fiind corectă. El a negat că ar fi avut numele conspirativ "Petrov".

"Colegiul a adoptat nota de constatare şi a dispus introducerea la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a Curţii de Apel Bucureşti a acţiunii în constatare pentru stabilirea calităţii de colaboratoral Securităţii pentru următoarea categorie de persoane: art.3 lit.b, art.5 alin.1 (deputat sau senator în Parlamentul României, membru în Parlamentul European - 1 persoană", a anunţat joi CNSAS, citeaza News.ro.

 Traian Băsescu a negat de fiecare dată orice legătură cu Securitatea. Joi seară, el a calificat decizia CNSAS de a-l verifica din nou ca fiind corectă. Băsescu a negat că ar fi avut numele conspirativ "Petrov", aşa cum a relatat Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mai 2019

foarte bine va face....sa va plimbe pe dupa colt cu justitia teleghidata de serviciile cu telecomanda.Daca s-a putut sa se joace de-a teroristii prin IRAK cu Omar HAissam si nimeni n-a schitat un gest...acum sa cheme o trupa de pseudo-teroristi la CNSAS sa dea foc la dosare(cum au facut la BEREVOIESTI in 1989)...ca la Romanika-STAN orice porcarie cat de mare ar fi nu se pedepseste daca e facuta de TAVARISCii BOLSEVICI care SUG LICURICIUL.Legea e pentru catei sa nu se cace in parc fara pungutza....asta pazeste POLITIA ROMANA 24-7-365...dar de crime si de teroristi nu se ocupa nimeni..E AFACERE KOSHER MANKATZASHHH IESE BANI MULTI LA SUCCESURI SI ESECURI SI NISTE OAMENI RAI NU VREI SA VORBESTE CU TINE PE LA BRUXELLES....HA HA HA
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mai 2019

si culmea nesimtirii si fariseismului la acest PORK SECURIST...dupa ce a jonglat toata viata lui cu teroristii si traficantii de arme pe zona araba impreuna cu serviciile secrete sovietice adica GRU-KGB acum el se ofera sa scape Europa de musulmani in numele americanilor....HA HA HA CINE E PROST SA TE CREADA TAVARISCIULE?CE MAI FACE OMAR HAISSAM TERORISTUL TAU PREFERAT? DAR VIKTor BoUT TOVARASUL TAU DE FARADELEGI PRIN AFRICA?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine