2019-10-22 09:47

Băsescu DISTRUGE propunerile PSD: ”Premierul trebuie să fie SLUGA lui Dragnea”

 |  22:40
Băsescu DISTRUGE propunerile PSD: ”Premierul trebuie să fie SLUGA lui Dragnea”

Fostul președinte, Traian Basescu a atacat din nou principalul partid din România, fiind de părere că PSD nu este în stare să guverneze. În plus, Băsescu a făcut și un portret robot viitorului premier: trebuie să fie sluga lui Dragnea, nu un om independent.

”Sustin ideea ca psd e inapt pt guvernare. Faptul ca si-a daramat propriul guvern nu e de augur pt a guverna. nu mi-am facut multe probleme. sper ca si pnl va face o nominalizare. În ceea ce priveste portretul robot, trebuie sa fie sluga. Trebuie sa fie un baiat luat de jos care sa creada ca a ajuns in paradis. Parerea mea este ca nu ar desemna pe cineva care ar asculta la alta poarta decat la kisselef, nu cred ca Dragnea vrea un om independent pentru ca i-ar spune ca programul e o porcarie. Nu cred ca are nevoie de un barbat de stat in fruntea guvernului. Dragnea vrea guvernul ca anexa” a susținut Băsescu la Rtv.

De cealaltă parte, Traian Băsescu a anunţat că dacă PNL nu va avea o propunere de premier, PMP va merge mâine la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis cu o sugestie.

"Daca PNL va avea lasitatea sa nu propuna, va asigur ca PMP va face propunere de candidat pentru functia de premier. Eu sper ca opozitia sa nu mai aiba comportament de lacheu. Daca opozitia nu propune un candidat pentru functia de premier, o vom face noi. Va parea lipsita de substanta, dar o vom face pentru respectarea principiului.", a conchis Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-25Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Iun 2017

rade cob de oala sparta..Qiombetele-Partzescu vorbeste de premier-sluga Pai CACA-BOK-SCHEISSE-CRAP oare a cui sluga a fost?Si gruparea Dragnea-Valcov de la ce partid provine?nu cumva defunctul PD-L???si mai e alta chestie interesanta...Dragnea a fost permanent sluga lui Coldea adica omul lui Qiombetele....Mai Qiombete...chiar asa...un pic de decenta,sau nu cunosti cuvantul?Dragnea Valcov Coldea au fost oamenii tai,iar sistemul cu premierul-sluga Boc a fost tot al tau..Astia sunt doar niste PLAGIATORI care te copiaza pe tine..."DOM PROFESOR" QIOMBETE(Ai fost si "profesorul" lui Omar Hassam la pseudo-auto-rapirea curvei din serai in IRAK)..plus ca ai fost ales presedinte in 2009 prin manevre de culise ca sa nu spun un cuvant mai dur care incepe cu FRA si se termina cu UDA
HUIANU DENIS MIHAI
26 Iun 2017

Ce tupeu are aratarea asta nebuna Dar Boku ce a fost mai baba impotenta Te mai doare lokul unde a fost lindicul?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray