2020-04-07 23:22

Băsescu e CONVINS înainte de moțiune: ”Lucrurile au fost aranjate!”

 |  22:28
Băsescu e CONVINS înainte de moțiune: ”Lucrurile au fost aranjate!”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu nu crede că moțiunea PSD împotriva guvernului Orban va trece. Mai mult, europarlamentul PMP consideră că alegerile anticipate sunt posibile.

Băsescu e convins că liderul PNL nu a făcut nicio înțelegere cu șeful PSD și că vom avea alegeri în două tururi pentru primari.

"Sincer, cred că nu pică pentru că liberalii ar fi într-o mare dificultate dacă se fac alegeri simultane parlamentare și locale. O astfel de situație favoriează extrem de mult PSD pentru că ei domina administrațiile locale, iar la alegerile locale se mobilizează pentru ei. Pe logică nu prea văd cum ar contribui și liberalii la căderea guvernului pentru că PSD și UDRM nu pot de unele singure. Vom avea alegeri în două tururi dacă nu pică guvernul, dar nu cred că cei care au fost în alianță cu liberalii vor trăda acum să pice guvernul. Lucrurile au fost aranjate.

La cum îl știu eu pe Orban nu cred că ar face un blat cu PSD, având în vedere că el s-a zbătut împotriva USL", a declarat Traian Băsescu la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-03

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Fostul ministru, Sorina Pintea, diagnosticată cu o BOALĂ gravă

ÎNȚELEGERE secretă între PNL și PSD? Ciolacu: Dacă domnul ”Organ” își dă demisia....

Liberalii cer ANCHETAREA foștilor miniștri ai PSD despre situația economică
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine