2020-02-29 00:17

Băsescu e OPTIMIST: ”Guvernul PNL poate face performanță dacă nu se încurcă în propriul program”

 |  20:58
Băsescu e OPTIMIST: ”Guvernul PNL poate face performanță dacă nu se încurcă în propriul program”

Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că liberalii au șansa de a face o treabă bună la Palatul Victoria, condiția fiind să nu se încurce în propriul lor program de guvernare. În loc să scrie un program de 60 de pagini, că sunt unii care nici nu citesc 60 de pagini într-un an, liberalii mai bine s-ar fi ghidat după raportul de țară întocmit pe anul acesta de către Comisia Europeană, consideră europarlamentarul PMP.

Întrebat cum i se pare lista de miniștri ai Cabinetului Orban, Băsescu a răspuns: „Bună. Comparând guvernele lui Dragnea, guvernul lui Dăncilă cu acest guvern, indiscutabil acesta e cu două trepte deasupra. Dați-mi exemplu că ar fi vreun Cuc prin guvernul ăsta. N-au! Sau era omul ăla ... Andrușcă... omul ăla era ministru și când vorbea... Am avut ocazia să-l văd protejat de senatorii PSD în Parlament, a fost de un penibil total! N-au niciun Andrușcă”.

În opinia fostului șef de stat, Cabinetul Orban ar putea să fie unul performant, asta dacă nu se împiedică în propriul program de guvernare: „Cred că va fi un guvern care poate face performanță. Dacă se vor încurca undeva, se vor încurca în propriul program. Au scris acolo de toate în 60 de pagini când puteau face unul de 10”.

Băsescu a susținut că PNL mai bine folosea drept program de  guvernare raportul de țară întocmit pe anul acesta de către Comisia Europeană.

„Raportul trebuia să fie cel al Comisiei Europene, raportul de țară pe acest an, unde scrie: cheltuielile publice primare nete care trebuie aduse la 5,1%, cu o corecție 0,75% din PUB. Asta trebuia să scrie Cîțu, nu povești de zece pagini! Deficitul structural adus la 1% din PIB, că așa scrie în tratatul fiscal, sau colectivarea nesatifăcătoare a TVA. Toate sunt aici, în aceste 11 pagini cu tot cu copertă. Calitatea sistemului de educație slabă - scrie aici, calitatea sistemului de sănătate slabă... Mergând cu un program de 60 de pagini, n-au făcut decât să dea ocazia să fie atacați de Opoziție și de presa ostilă. Ce să faci într-un an? Nici nu citești 60 de pagini, darâmite să le îndeplinești... Mulți nu vor citi cele 60 de pagini!”, a explicat Traian Băsescu, pentru B1 TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-26Parerea ta...

PETROV MOLOTOV
26 Oct 2019

bai Petrov ,calitatea invatamantului este buna ca dovada ca avem mii de medici de calitate mii de ITisti performanti ,elevi olimpici cu miile Tu ce crezi ca daca tu esti un mediocru si asa ai fost si la scoala ta ,daca fiica ta este o proasta si o mediocra analfabeta ,crezi ca de vina este invatamantul ?Daca tu in scoala in loc sa inveti si sa ti vezi de treaba ta tu iti turnai colegii sau daca fiica ta in scoala frecventa mai des cluburile decat scoala inseamna ca invatamantul este prost ?Papagal scarbos si mincinos ce esti Acum il lingi pe SICA ca sa va dea si voua ciolane de ros ,la fiica ta si la Eugenia TOLOMAC si la obezul ala al tau tolomacul sef Siktir scarba delatoare Siktir pisatule !
PAPAGAL BASESCU
26 Oct 2019

Are dreptate cel dinainte Esi doar un papagal curva
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine