2020-07-03 19:24

Băsescu: Elodia avea pe frigider poza mea. Dacă îmi puneam în cap, o găseam

 |  08:39
Băsescu: Elodia avea pe frigider poza mea. Dacă îmi puneam în cap, o găseam

Traian Băsescu a făcut, joi seara, la B1 TV, o dezvăluire din celebrul caz al Elodiei, avocata dispărută din Brașov, dosar în care, deși nu s-a găsit cadavrul, polițiștul Cristian Cioacă, soțul ei, a fost condamnat la închisoare.

"Eu aș fi avut o problemă dacă nu-i găseam pe ziariști, dacă nu-l aduceam pe Omar Hayssam, pe popa, pe Boldea. pentru mine a fost un obiectiv să se pună în aplicare hotărârile judecătorești. Trebuie să vă spun că n-am fost un președinte care să mă opresc în faptul că n-am avut o lege cum se recuperează ziariștii răpiți", a spus Băsescu.

Moderatorul emisiunii, Silviu Mănăstire, i-a spus, însă, că pe Elodia nu a găsit-o, în mandatul său. "Nu m-am ocupat de Elodia. Uite, dacă-mi dădea prin cap atunci, o găseam. Mai ales că era fan Băsescu. Erau niște poze din casă și poza mea dintr-o campanie era pe frigider", a spus zâmbind Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-02Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BONTON
02 Aug 2019

Da ai dreptate chiorule ,te iubea!Te,, iubeste '' femeile .Esti o pocitanie chioara care are halucinatiiAm vazut cum ai facut atunci cand ai inscenat rapirea ziaristilor si te ai ales cu un miliard de euro furati de la romani Siktir scarbosenie destrabalata Nu mai ai rusine !
MARMADUKE
02 Aug 2019

Cu ea speria copilul cand facea nazdravanii.
TOBIAS LIANA
04 Aug 2019

Unul care este patriot si care a facut mult bine acestei tari si oamenilor este inchis pe fapte inexistente iar cei care au furat,iohanus sau chiorul asta scarbos ,basescu se plimba liberi Vai de capul nostru in ce hal am ajuns Ne inchidem binefacatorii si adulam niste hoti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz