2020-02-19 13:30

Băsescu face ANUNȚUL: Ce se va întâmpla cu conducerea PMP

 |  20:18
Băsescu face ANUNȚUL: Ce se va întâmpla cu conducerea PMP

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, prezent sâmbătă la Baia Mare, la Conferinţa de alegeri a liderului filialei judeţene Maramureş, a declarat că la viitorul congres al formaţiunii va fi "împrospătată structura naţională de conducere".

"Ne apropiem de congres, congres la care vom face un bilanţ la nivelul conducerii partidului şi în care vom reaşeza conducerea partidului la nivel naţional. Ştiţi probabil că, în urma fuziunii (cu UNPR - n.r.), un mare număr de foşti membri ai PDL au fost desemnaţi, nominalizaţi în conducerea naţională. Din păcate, foarte mulţi dintre ei nu mai activează, va trebui să împrospătăm structura naţională de conducere, pentru că între timp au apărut şi rezultatele alegerilor ce legitimează cel mai mult prezenţa în conducerea naţională, în funcţie de rezultatele obţinute în alegerile legislative", a precizat Băsescu, conform Agerpres.El a spus că alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor vor solicita partidul să intre într-o competiţie strânsă alături de alte formaţiuni politice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-26Parerea ta...

DOREL
27 Mai 2018

vor fi multiple "succesuri" cu eba-baba la timona marelui chelbos al "boborului" porto.ka.ka.niu !
UDREA DIN COSTA RICA
27 Mai 2018

eu sunt sefa PMP am banii in posetele Vuitton ciorditi de la ANRP cu BASESCU
ANONIM
28 Mai 2018

Apreciați că Traian Băsescu și cei din conducerea PMP ''își vor lua", cu nuia de alun ? Opinați că domnul Marga ar putea avea o altă propunere ?
ANONIM
28 Mai 2018

Organizare de alegeri pentru o altă conducere a "pmp-ărșilor", la PMP ? Observați și propunerea de îndepărtare de conducerea "pmp-ărșilor" a celor cu care avură acord de fuziune , politicieni foști pe lângă "generalul Izmană" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine