2019-12-15 17:54

Băsescu face DEZVĂLUIREA serii: Ce ÎNȚELEGERE au făcut Dragnea și Iohannis

 |  23:33
Băsescu face DEZVĂLUIREA serii: Ce ÎNȚELEGERE au făcut Dragnea și Iohannis

Fostul președinte, Traian Băsescu face o dezvăluire care pune pe jar lumea politică. Băsescu e convins că respingerea Olguței Vasilescu ca ministru a fost un joc pus la cale de Iohannis și Dragnea.

”Jocul în doiNu mai am nicio îndoială că respingerea Olguţei Vasilescu a fost un joc în doi, un joc între Dragnea şi Iohannis. Ca dovadă, imediat ce dintre cei propuşi a dispărut Olguţa Vasilescu,, preşedintele s-a mulţumit la transporturi şi cu un incompetent de teapa lui Răzvan Cuc.Recunosc, nu plâng de grija sau de mila Olguţei, dar mă înfurii când cineva vrea să mă păcălească” scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-21Parerea ta...

ANONIM
21 Feb 2019

Te infurii ca esti paranoic si ticalos tanteo chioara Nu ai inteles nici pana in acest moment ca IOHAnus are alergie la femei ca si tine dealtfel Tu si caricatura asta ati fost pusi acolo de statul mafiot statul din sufrageriea lui izmana Cum sa intelegi tu ca Iohanus joaca un teatru ieftin ,un teatru abracadabric la plesneala ,aiurea cum ai facut si tu doar sa sicanati PSDul scarbelor vandute Oameni buni sa iesim in valuri si sa scapam de hidra asta bezmetica nazista Sa dea inapoi tot ce au furat de la romani iar ei sa fie inchisi pe viata Li s a ingrosat slana nesimtirii de atata trai bun pe spinarea noastra Hai sa iesim si sa i bagam la puscarie ca nu se mai poate
ANONIM
22 Feb 2019

Opinați că dezvăluirile doamnei Elena Udrea au fost comunicate de către comisia parlamentară și instituțiilor cu responsabilități petru faptele sesizate de doamna Elena Udrea ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray