2020-06-02 18:27

Băsescu face DEZVĂLUIREA serii despre Iohannis: ”Știu cert. A fost pe o listă de trei!”

 |  19:23
Băsescu face DEZVĂLUIREA serii despre Iohannis: ”Știu cert. A fost pe o listă de trei!”

Traian Băsescu vine cu dezvăluiri importante referitoare la președintele României, Klaus Iohannis. Mai concret, acesta susține că șeful statului ar fi fost tentat să renunțe la Palatul Cotroceni, pentru a prelua conducerea Consiliului European.

De altfel, potrivit spuselor sale, Iohannis avea șanse reale pentru a ocupa această funcție, mai ales că fusese inclus de liderii de la Bruxelles pe lista scurtă a potențialilor candidați. În cele din urmă, a fost ales premierul belgian Charles Michel, astfel că actualul președinte al țării noastre va candida pentru un nou mandat, la alegerile din iarna acestui an.

„Klaus Iohannis a fost pe o listă de 3. S-a decis că nu, până la urmă, și a fost ales premierul belgian (n.r. Charles Michel), drept pentru care Iohannis își duce soarta și mai candidează o dată aici. Vă spun ce știu cert. A fost pe o listă de 3 și nu a refuzat prezența pe acea listă. Nu multă lume știe. A fost pe o listă scurtă Klaus Iohannis, e important”, a declarat Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni televizate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-22

In legatura cu acest articol...

Sorin Grindeanu, EXCURSIE în Insulele Azore alături de Consiliera sa

Ludovic Orban o ATACĂ pe Viorica Dăncilă: ”Țara arde și Vasilica se visează PREȘEDINTE”

Mihai Fifor se RETRAGE din cursa internă pentru PREZIDENȚIALE

Deputatul de Dolj, Florin Stancu, a demisionat din PSD și a trecut la Pro România

Fosta aghiotantă a lui Adrian Năstase, asistenta Corinei Crețu la Bruxelles

Ponta: Am avut discuţii informale şi cu Viorica Dăncilă, şi cu Călin Popescu Tăriceanu

Jocuri de CULISE în PSD pentru prezidențiale. Dezvăluirile lui Codrin Ștefănescu
Parerea ta...

HUIBAN FLORENTIN- DAN
23 Iul 2019

Klaus nu prea este atras de un post in care trebue pus osul la treaba Nu i mai usor in tara ? Aici se face ca munceste ,mai saboteaza guvernul ca sa dea bine la hastagisti ,in rest naveta de 2 ori pe saptamana cu un convoi imens de paznici, bucatari ,tot felul de slugi care mai de care ,unul cu prosopul ,unul cu apa ,unul cu oala de noapte ,unul cu lingurita sa i dea siropelul si tabletele ,ce mai ca unui mare bastan, regele prostilorPe 10 noiembrie vor pune iar stampila ca sa iasa sasul puturos si ingamfat
PONTA SI BASESCU
23 Iul 2019

Acest personaj a stat a stat în funcția de președinte numai pe seama si baza dezvăluirilor. Viata romanului o săracă și primitiva telenovela
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine