2019-12-13 00:12

Băsescu face HAZ DE NECAZ: ”PSD este cel mai mare focar de pestă porcină...”

 |  18:43
Băsescu face HAZ DE NECAZ: ”PSD este cel mai mare focar de pestă porcină...”

Fostul președinte Traian Băsescu susține că PSD este cel mai mare focar de pestă porcină africană din țară. Într-o postare pe Facebook, senatorul PMP a dat de înțeles că țara nu va scăpa de această boală.

PSD este cel mai mare focar de pesta porcină africană din ţară. Şi când mă gândesc că boala nu se tratează...”, a scris Băsescu pe Facebook.

Reacția vine după ce mai mulți lideri PSD i-au solicitat lui Dragnea, printr-o scrisoare, să demisioneze. Aceștia acuză faptul că PSD a scăzut în sondaje din cauza lui Liviu Dragnea. Ei îl mai acuză pe Dragnea de un mod de conducere dictatorial al partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-20Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Pesta porcină și mersul pe bicicletă al lui Buda Extinderea focarelor de pestă porcină africană în țara noastră a fost tratată superficial de către autoritățile române, atât la nivel local, dar mai ales la nivel central
23 Aug 2018
Dăncilă, pestă porcină și mistreții cu colți de argint Oficial, prezența virusului pestei porcine africane în România a fost semnalată, prima oară, pe 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare
12 Sep 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray