2020-02-22 13:49

Băsescu FACE PRAF cuplul Dragnea - Toader: ”Un PERICOL major pentru statul de drept”

 |  23:42
Băsescu FACE PRAF cuplul Dragnea - Toader: ”Un PERICOL major pentru statul de drept”

Fostul președinte, TRaian Băsescu lansează un atac virulent împotriva Ministerului Justiției, Tudorel Toader pe care îl acuză că face tot posibilul pentru a-l scăpa pe Liviu Dragnea de condamnarea în dosarul Referendumul. Mai mult, Băsescu vine și cu câteva sfaturi pentru Tudorel Toader ”Cel Năpraznic”.

”Tudorel “Cel Năpraznic”!

Ticăloşia lui Dragnea şi slugărnicia lui Tudorel Toader “Cel Năpraznic” sunt un pericol major pentru statul de drept în România.

Marea lor problemă acum este cum să anuleze prin Ordonanţă de Urgenţă sentinţele completelor de 5 judecători de la ICCJ din 2014 şi până acum, pentru a-l salva pe Dragnea de condamnarea pentru coordonarea şi organizarea furtului a cca. două milioane de voturi de la referendumul din 2012.

S-ar crea un precedent extrem de grav prin introducerea unui element major de neconstituţionalitate prin aplicarea retroactivităţii, chiar dacă nu se declară acest lucru, în cazul unei decizii a CCR (care ea însăşi atenţionează că decizia nu se poate aplica retroactiv).

Pe de altă parte, justiţia ar fi pur şi simplu pulverizată printr-o Ordonanţă de Urgenţă dată de un guvern politic în folosul unui infractor condamnat. Ar fi cel mai abuziv act politic al unui guvern european. Nici măcar comuniştii nu şi-au permis să anuleze hotărâri judecătoreşti definitive prin legi sau decrete.

Mai mult, infractorul condamnat Dan Voiculescu, bine susţinut de propagandiştii mincinoşi de la Antena 3, amuşină şi el pe lângă infractorul Dragnea, să vadă cum s-ar putea anula şi condamnarea lui.

De fapt, pentru că nu au avut curaj să dea o graţiere, ticăloşii din PSD încearcă să obţină acelaşi efect prin artificii şi abuzuri legislative având ca efect distrugerea justiţiei.

În realitate Tudorel Toader “Cel Năpraznic” are de făcut două lucruri:

1.Să respingă orice presiune a lui Dragnea de a anula prin OUG hotărâri definitive ale completelor de cinci judecători de la ICCJ sau a completelor de trei judecători de la Curţile de Apel. Dacă nu rezistă presiunii, să demisioneze, pentru a nu se pricopsi cu titlul de “Gropar al Justiţiei”. Şi dacă tot suntem la acest capitolul, bine ar fi ca Tudorel Toader să renunţe la a mai merge cu jalba în băţ la Bruxelles, că nu reuşeşte decât să fie ridicol încercând să împiedice numirea doamnei Koveşi.

2.Să corecteze urgent toate articolele declarate de CCR a fi neconstituţionale în Noul Cod Penal şi în Noul Cod de Procedură Penală pentru a da limpezime şi deplină constituţionalitate actului de justiţie şi pentru a evita în viitor constatări de neconstituţionalitate a unor hotărâri judecătoreşti definitive adoptate în baza unor articole neconstituţionale.

PS – Să mă scuzaţi că formulez “COMPLETE” şi nu “COMPLETURI”. A fost doar ca să nu semene cu “SUCCESURI” criticat acerb chiar de cei care azi folosesc apăsat formularea “COMPLETURI”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-08Parerea ta...

ANONIM
09 Feb 2019

Acest slugoi al strainatatii cu o fata proasta si cealalta asijderea va plati pentru jaful asupra Romaniei Sictir ca ne este scarba !
@ANONIM
09 Feb 2019

Cu toate pacatele lui aici Basescu are dreptate. Cei doi impostori draknea si toader in schimbul sustinerii media exercitata de latrina 3 vor sa-i salveze lui voiculescu averea si datoria de 60 milioane euro pe care o are fata de statul roman. Tu , probabil esti tot un PENAL care vrea sa scape de puscarie prin metode frauduloase.
@@ANONIM
09 Feb 2019

PENAL ESTI TU CU KIZDA ma-ti !! De ce sunt DRAGNEA SI TUDOREL TOADER IMPOSTORI? Pentru ca nu va plac voua slugoi ai NAZISTULUI ce sunteti? Dragneaa fost ales iar Toader are studii necesare postului PORCU ACESTA CHIOR E IMPOSTOR . CUM A FURAT ALEGERILE IN AL DOILEA MANDAT? PRESEDINTELE VOTAT DE ROMANI A FOST GEOANA NU BUDIHALA CHIOARA A cocotat-o pe curva aia incompetent de kovesi la varful justitiei romanesti fara concurs, fara examen de competenta ca un dictator bolsevic ,ca sa asasineze opzantii porcului VOI CARE-I LINGETI DOSUL SUNTETI TOTI NISTE CANALII CA SI EL
CIUMA ROSIE PORCINA
09 Feb 2019

Basescu si dragnea sunt din acelasi partid.....partidul SECURISTILOR
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Feb 2019

sau partidul acelor slugi care sug maciuca "MARELUI LICURICI"
JULIENNEA
09 Feb 2019

numitul sugator la marele licurici a uitat sa-si mai puna apa in uiski si a luat-o razna rau de tot … d.t. este aproape de marinelu' schizoid !
ANONIM
09 Feb 2019

Pisatul Romaniei !A ajuns presedinte prin SRI
ANONIM
09 Feb 2019

Johanus este nazi la fel ca chiorul DOUA caricaturi demente ajunse la Cotroceni prin impostura nu prin voturi Doua scursuri imorale unul fara copii adica sterp celalalt cu 2 ffiice proaste
ANONIM
17 Feb 2019

Cum ați comenta despre faptul că Traian Băsescu formulează amenințări către statul de drept, Tăriceanu afirmând public că reprezintă statul de drept ?
ANONIM
17 Feb 2019

De ce considerați că ar zice Băsescu că Dragnea și Toader l-ar amenința pe Tăriceanu, Tăriceanu afirmând în mod public că este cu statul de drept ?
ANONIM
17 Feb 2019

Remarcați și faptul dă Dragnea, Toader și Tăriceanu ,care le zice tuturor că este cu statul de drept, sunt în aliața care guvernează ? Opinați că Băsescu ar intenționa să îl contrazică pe Tăriceanu referitor la afirmațiile pe care le face, și despre alianța cu Dragnea și Toader și statul de drept ?
ANONIM
17 Feb 2019

Vă amintiți și faptul că Băsescu îi mai zice lui Tăriceanu și "Tăriceanu moliceanu" ?
ANONIM
17 Feb 2019

Ați priceput totuși ce dorește să comunice Băsescu prin astfel de mesaje publice, referitoare la Dragnea, Toader, "statul de drept" despre care Tăriceanu zice că îl reprezintă ? Considerați că ar putea fi vreun mesaj propagandistic al lui Băsescu făcut cu intenții referitoare la alegerile europarlamentare din 2019?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine